«City Bistro» στο City Link

All day με αξιώσεις: το νέο γευστικό project του Τάσου Ιωαννίδη, σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς, διαμορφώνεται αυτή τη στιγμή που μιλάμε στην στοά Σπύρου Μήλιου.

«City Bistro» στο City Link

Νέο γευστικό εγχείρημα για τον Τάσο Ιωαννίδη (βλ. «Matsuhisa» σε Αθήνα και Μύκονο, «Μarechiarro Pizza» στη Μύκονο κ.α.), αυτή την φορά στο κέντρο της πόλης. Ετοιμάζει, σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς, στην όμορφη στοά Σπύρου Μήλιου στο City Link, ένα σύγχρονο all-day εστιατόριο που θα ακούει στο όνομα «City Bistro». Ο χώρος, παρότι δεν είναι πολύ μεγάλος, χωράει αρκετές παράλληλες δραστηριότητες: μια ανοικτή κουζίνα με μεσογειακές δημιουργικές διαθέσεις -καθήκοντα operation chef έχει αναλάβει o Νίκος Ζερβός-, έναν in house φούρνο, μπαρ και τραπέζια φαγητού. Θα μπορείς προφανώς να καθίσεις και στη μπάρα του εξωτερικού ντεκ. Το «City Bistrot», σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες μας, θα ανοίξει τις πόρτες του στα μέσα του Μαρτίου, με manager τον Μιχάλη Λαδά. Σε βάθος χρόνου, επίσης στην αριστερή πλευρά της στοάς μπαίνοντας από τη Βουκουρεστίου, θα δημιουργηθεί και ένα deli, με προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα από όλη την Ελλάδα. Περιμένουμε, λοιπόν, και το μεν και το δε.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
02/05/2024

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.