Άνοιξε το «Burger Joint» στο Νέο Ψυχικό

Στο βιβλίο της «Burgers» η Rebecca Bent περιγράφει τα μπέργκερ ως «μπλουτζίν του comfort food» και δεν έχει άδικο. Αρέσουν...

Άνοιξε το «Burger Joint» στο Νέο Ψυχικό

Στο βιβλίο της «Burgers» η Rebecca Bent περιγράφει τα μπέργκερ ως «μπλουτζίν του comfort food» και δεν έχει άδικο. Αρέσουν πολύ. Οπότε δεν μας κάνει εντύπωση που ένα επιτυχημένο concept όπως αυτό του «Burger Joint» στη Γλυφάδα αποκτά και δεύτερη έδρα στο Νέο Ψυχικό. Οι Γιώργος και Γιάννης Παπακώστας εγκαινίασαν χτες τελικά -λίγο αργότερα από ότι περιμέναμε- το δεύτερο μέλος της μπεργκερο-οικογένειας, το οποίο βάζει στο παιχνίδι και την μπάρα (και τα συν αυτή κοκτέιλ). Ο χώρος είναι μεγαλύτερος, το στιλ πάντα νεοϋορκέζικο, βιομηχανικό, με τούβλο, εμφανές μπετόν και στένσιλ, ενώ στο μενού θα φιγουράρουν τα γνωστά, ωραιότατα μπέργκερ Mexican, Umami, Hangover, Μayan κ.ο.κ. μαζί με κάποιες νέες συνταγές. Σύντομα θα σας έχουμε ανταπόκριση.

Δ. Σολωμού 4, Νέο Ψυχικό, 2106712222.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/05/2024

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"

Ένας χρόνος 'Esthio', με οινο-σιτο-μουσικό γενέθλιο event

Ένα ξεχωριστό event για το feelgood εστιατόριο, αυτή την Κυριακή 19/05.