Island Athens Riviera

Με χαρισματική τοποθεσία και μια χαρακτηριστική συνταγή –Greek chic με κοσμοπολίτικο χρώμα–, το λες σίγουρα summer classic. Επίπεδο, στιλ και κοσμική διάσταση δηλώνουν «παρών», το σέρβις είναι προσεγμένο, η λίστα κρασιών εκτενής, ελληνικό και ξένο κοινό επιστρέφει για clubbing κάτω από τις πορφυρές υφασμάτινες κορδέλες, κοκτέιλ, σούσι, ειδικές θεματικές βραδιές και πιάτα με την υπογραφή του Νίκου Σκλήρα, που κινείται στους ρυθμούς της μοντέρνας κουζίνας.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€60 - €75

Σχετικά άρθρα

«Island» σταθερά στο θρόνο του

Τo all time classic brand της αθηναϊκής ριβιέρας υποδέχεται το καλοκαίρι σαν σε premium νησί, χτυπώντας στο σέικερ μοντέρνες πολυσυλλεκτικές γεύσεις και διάθεση για safe partying.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
11/07/2020

Ο φετινός γευστικός χάρτης της παραλιακής

Είναι αυτή η εποχή που οι βόλτες μας ζητούν γαλάζια θέα και αίσθηση διακοπών, γι’ αυτό κι εμείς σας φτιάξαμε έναν άκρως χορταστικό χάρτη του φετινού παραλιακού μετώπου της Αθήνας με επιλογές για κάθε διάθεση από τον Φλοίσβο μέχρι το Σούνιο.

Η Άννα Βίσση επιστρέφει στο «Island»

Γεμάτη ενέργεια και διάθεση για πάρτι, η δημοφιλής τραγουδίστρια θα ξεδιπλώσει το καλοκαιρινό της mood.

Οι Τετάρτες στο «Island» είναι γαστρονομικές

Την κουζίνα του σε επώνυμους σεφ ανοίγει τις Τετάρτες του καλοκαιριού το hot spot της αθηναϊκής ριβιέρας.

Το Island υποδέχεται το καλοκαίρι

Το εμβληματικό club - restaurant της Βάρκιζας σημαίνει την έναρξη της πιο όμορφης σεζόν του αθηναϊκού νότου, με ένα παλμαρέ λαμπερών καλεσμένων και εντυπωσιακών evens.

Η Άννα Βίσση live στο Island

Η βασίλισσα της pop θα απογειώσει το εμβληματικό venue της αθηναϊκής ριβιέρας με εξεπέραστα hits σε full band εκτελέσεις.

Οι Κυριακές στο «Island» είναι boho

Το club & restaurant της αθηναϊκής ριβιέρας φοράει τα bohemian chic του στα Boho Sunday Parties.