Polpo
Η οικογένεια του Νίκου Κατσικάκη, που προμηθεύει κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας με θαλασσινά εδώ και 20 χρόνια, απέκτησε τη δική της ιωδιούχα γωνιά, όπου σπουδαία καλούδια (από κόκκινες γαρίδες και καραβίδες μέχρι αστακούς και κολοχτύπες) αλλά και ψάρια πρώτης διαλογής γίνονται ο καμβάς μιας value for money πρότασης απλής αλλά ουσιαστικής ψαροφαγίας, σε κλειστή βεράντα ακριβώς απέναντι απ' τη Λαχαναγορά.
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€25 - €40
Πληροφορίες:
Καθημ. 12.30 π.μ.-10 μ.μ. Κλειστά Δευτ.
Σχετικά άρθρα
"Polpo"
Ο τόπος συνάντησης των ανθρώπων με τη γεύση της θάλασσας.
ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAMΕκτός πιάτσας εστιατόρια της Αθήνας που αξίζουν την προσοχή σου
Μία ενδεκάδα από εστιατόρια σε μάλλον απροσδόκητες γειτονιές της πόλης, που έχουν κάτι να πουν σε κάθε τύπο foodie.
Στη Λαχαναγορά του Ρέντη συναντάς ένα τα κορυφαία ψαρομάγαζα της Αθήνας
Με τοπ πρώτη ύλη σε μερακλίδικη διαχείριση, το εν λόγω σημείο έχει εξελιχθεί σε μια απ’ τις πιο νόστιμες (και value for money) προτάσεις, ως μαγαζί όχι μόνο για, αλλά και από καλοφαγάδες - πράγμα ιδιαίτερα δυσεύρετο στις μέρες μας.
Εστιατόρια, ταβέρνες και ουζερί για ψάρι που θα ξεκοκαλίσεις
Σε ένα αφιέρωμα συγκεντρώσαμε τα εστιατόρια, τις ταβέρνες και τα ουζερί για ψάρια, θαλασσινά, κρασιά και αποστάγματα στην Αθήνα.
Τα 'πιάτα της επιστροφής' στα αθηναϊκά εστιατόρια
Οι δημοσιογράφοι γεύσης του 'α' επιλέγουν από μία και μόνο μία πρόταση άριστης comfortiάς - εκείνη που τους κάνει ξανά και ξανά να πηγαίνουν στα ίδια μέρη για να την απολαύσουν.