Ο A.gios The Dirty Butcher

Ο χώρος του αριθμού 5 της Βεντήρη λειτουργεί ξανά με το κόνσεπτ της μοντέρνας χασαποταβέρνας, με τον ψήστη/κρεοπώλη Γιάννη Κουστένη (που ίσως γνωρίζεις από το Γίδι της Μεταμόρφωσης) υπεύθυνο της καρνιβορικής διαδικασίας. Απλόχωρη σάλα με ωραία ενέργεια, ανοιχτή κουζίνα και κοπές on the spot. Δοκιμάζεις μεταξύ άλλων το μερακλίδικο μοσχαρίσιο συκώτι και το ρουστίκ μπιφτέκι πρόβατο, ενώ για τους πιο μερακλήδες παίζουν προτάσεις όπως τα αρνίσια μυαλά πανέ, τα νεφρά και τα αμελέτητα.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€25 - €30

Πληροφορίες:

Τρ.-Σάβ. 4 μ.μ.-1 π.μ. Κυρ. 1-8 μ.μ.

Σχετικά άρθρα