Hervé

Προσωποποιημένο high end σέρβις και υψηλή αισθητική στο πιάτο χαρακτηρίζουν το fine dining εστιατόριο του πολυβραβευμένου σεφ Ερβέ Προνζάτο και του συνεταίρου του Γρηγόρη Κίκη, με την ανοιχτή κουζίνα, αγκαλιασμένη από μια μεγάλη μπάρα, να αποτελεί το κέντρο της δράσης και μερικά τραπέζια περιμετρικά, αλλά και στην κομψή αυλή να συμπληρώνουν το τερέν. Η σοφιστικέ και απόλυτα προσωπική κουζίνα του Ερβέ ξεδιπλώνεται μέσα από μικρά γαστρονομικά κομψοτεχνήματα, που αναδεικνύουν τη γαλλική του κουλτούρα, μπολιασμένη με τις επιρροές από τα ταξίδια του στην Ασία. Menu 10 σταδίων (€ 95 κατ'άτομο). Χρυσός Σκούφος .

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€95 - €95

Πληροφορίες:

Κλειστά Κυρ., Δευτ.

Σχετικά άρθρα

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/04/2024

Τα αστέρια Michelin στα εστιατόρια της Αθήνας για το 2023

Τρία νέα αστέρια, καινούριες προσθήκες και γευστικές σταθερές του οδηγού Michelin για τα εστιατόρια της Αθήνας, κατά τη χρονιά που διανύουμε.

Γνωρίστε τα νέα αστέρια της γαστρονομίας στην Ελλάδα (vol. 1, Αθήνα)

Έχοντας ολοκληρώσει τις γευστικές δοκιμές της χρονιάς και γιορτάζοντας τα 30 χρόνια των Χρυσών Σκούφων εστιάζουμε σε νέους και νέες φερέλπιδες σεφ, που κάνουν αίσθηση στη γευστική μας σκηνή και την ανανεώνουν με τις ιδέες, τις δημιουργίες τους, το στιλ τους.

"Woman power": Άρωμα γυναίκας στην κουζίνα του "Hervé" για καλό σκοπό

Ο σεφ Hervé Pronzato παραδίδει τη σκυτάλη της κουζίνας του για μια βραδιά σε μια δυνατή πεντάδα γυναικών που θα περάσουν το δικό τους ηχηρό μήνυμα υπογράφοντας ένα μενού 11 σταδίων.

Κυριάκης-Pronzato μαγειρεύουν για καλό σκοπό στο "Hervé Restaurant"

Δύο εξαιρετικοί σεφ της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής συμπράττουν στην κουζίνα του εστιατορίου "Hervé" για μια βραδιά, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στον οργανισμό "EUROhope".

Τι ανυπομονούν να κάνουν οι σεφ της πόλης μέσα και έξω από τις κουζίνες τους

Τα εστιατόρια άνοιξαν και οι σεφ φόρεσαν ποδιές και σκούφους, έτοιμοι να μας υποδεχτούν ξανά, πεινασμένους για τις δημιουργίες τους όσο και για την εμπειρία της εξόδου.

Η Αθήνα των εμιγκρέδων σεφ

Ταλαντούχοι, βραβευμένοι και περιζήτητοι, οι γαστρονομικοί εμιγκρέδες της πόλης δίνουν στην εστιατορική σκηνή της Αθήνας μια αυθεντικά κοσμοπολίτικη πινελιά. Όμως ποιοι είναι, πού συχνάζουν και γιατί επέλεξαν την πόλη μας για δεύτερη πατρίδα τους;