Lefkes On The Side

Δίπλα στις «Λεύκες» βρίσκεις το all day «αδερφάκι» τους. Διακοσμημένο με φυσικά υλικά, με κάθετους κήπους και καλαμένια φωτιστικά, διαθέτει το δικό του κρεοπωλείο, από όπου μπορείς να αγοράσεις ντόπια/διεθνή κρέατα και για το σπίτι. Εκτός αυτού, bio brunch, πεϊνιρλί και πίτσες στον ξυλόφουρνο, ζυμαρικά και ριζότο, ελληνικά, ιταλικά και ισπανικά τυριά αλλά και αλλαντικά.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€20 - €25

Σχετικά άρθρα

"Lefkes on the side": Στον… Τροπικό του Γαλατσίου

Δίπλα ακριβώς από το εστιατόριο "Lefkes" στο Γαλάτσι, το γαστρονομικό concept του σεφ Τάσου Ντούμα αγαπά τις φρέσκες μαγειρικές ιδέες, προσφέροντάς τες σε μια κατάφυτη εξωτική αυλή.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/06/2023

Για tapas και εκλεκτές κοπές στο "Lefkes on the side"

Το γαστρονομικό concept του Τάσου Ντούμα, δίπλα από το εστιατόριο "Λεύκες" στο Γαλάτσι, συνεχίζει να εξελίσσεται επισφραγίζοντας τη διαχρονική του επιτυχία με συνεχείς ανανεώσεις που αναβαθμίζουν σημαντικά την εμπειρία ενός "all day".

''Lefkes on the side'': Tapas & more στο στέκι που επαναπροσδιορίζει το all-day

Τον δρόμο που έχει χαράξει το εστιατόριο ''Λεύκες'' ακολουθεί ένα παράρτημα που δίνει νέο νόημα στον γευστικό μας ορίζοντα.

Λεύκες on the side

Όαση στην καρδιά της Αθήνας

«Lefkes on the side» | Ένα all day εστιατόριο με το δικό του... χασάπικο

Πολύ όμορφο το ολοκαίνουργιο spot με επίκεντρο το premium κρέας που έστησαν στο Γαλάτσι ο Τάσος Ντούμας και η ομάδα του, σε απόσταση αναπνοής από τις «Λεύκες».