Λεύκες on the side

Όαση στην καρδιά της Αθήνας

Lefkes On the Side

Kαλαμωτά φωτιστικά και στέγαστρα από μπαμπού ντύνουν κομψά κάθε γωνιά με συνθέσεις της φύσης, στον ατμοσφαιρικό all-day πολυχώρο του Τάσου Ντούμα, ακριβώς δίπλα από το εστιατόριο "Λεύκες", πάνω στην πολύβουη Γαλατσίου. Αποτελεί ευχάριστη ανάπαυλα για όλες τις ώρες, ενώ από τις 14.30 και μετά στα τραπέζια δηλώνουν "παρούσες" και εκλεκτές κοπές που θα επιλέξετε από το in house κρεοπωλείο τους, όπως prime rib, ελληνική porterhouse 30 ημερών ωρίμασης, tomahawk, flat iron. Από την ποικιλία των κρεοφαγικών προτάσεων φυσικά δεν λείπουν τα κλασικά αρνίσια παϊδάκια, όπως και λουκάνικα δικής τους παραγωγής, μοσχαρίσια, χοιρινά και κοτόπουλου. Όλα αυτά συνοδεία γλυκοπατάτας ψημένης στα κάρβουνα, ψητών λαχανικών σχάρας και νόστιμων ορεκτικών από προσεκτικά επιλεγμένα υλικά.

Tip: Στον μακρόστενο, θολωτό χώρο που στεγάζει τη flea market μπορείτε να αγοράσετε κομψά σκεύη σερβιρίσματος. 

Περισσότερες πληροφορίες

Lefkes On The Side

Λεωφ. Γαλατσίου 98, Γαλάτσι
  • Εστιατόρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ταξιδεύοντας γαστρονομικά στις θάλασσες της Ελλάδας

Η αγαπή για την Ελλάδα και τη θάλασσα "επιβιβάζουν" καθημερινά στα εστιατόρια "Ε/Γ Ταξιδεύοντας" στη συνοικία Ευγενεία στο Κερατσίνι και "Ε/Γ Ταξιδεύοντας Βόρεια" στη Νέα Ερυθραία τους λάτρεις της ψαροφαγίας.

26/05/2022

Το "Βασίλαινας" σαλπάρει για Αντίπαρο

To αθηναϊκό εστιατόριο που πρόσφατα τιμήθηκε με το "Βραβείο Κοινού" των Χρυσών Σκούφων, βάζει πλώρη για Αντίπαρο.

Χαραλαμπόπουλος-Ποιμενίδης φέρνουν "Theion" άρωμα Ελλάδας στο Γκίλντφορντ

Με την μπαγκέτα στην κουζίνα στα χέρια του Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου και τον Ανέστη Ποιμενίδη δεξί του χέρι, το εστιατόριο "Theion" των Αντώνη Δεναξά και Γιάννη Θεοδώρου περνά στη νέα εποχή του.

"Italian job" με co-stars Σκουλά-Saccheri στο "Ortigia"

Το "αλάνι" του street food και ένας εναλλακτικός ζεν πρεμιέ της ιταλικής κουζίνας συμπράττουν στα βόρεια ενώνοντας τη μαγειρική τους "τρέλα".

H "Cookoovaya" πετάει για Σεν Τροπέ

... και φωλιάζει εντός του πολυτελούς ξενοδοχείου Airelles Saint-Tropez, Pan Deï Palais.

H "Ψαροπούλα" σε νέα εποχή

Καινούργια σελίδα γυρίζει η ιστορική ψαροταβέρνα της Καλλιθέας, που επιστρέφει οσονούπω ριζικά ανανεωμένη ως "Psaropoula Fish Meze" με μοντέρνες θαλασσινές γεύσεις διά χειρός Γιάννη Λιόκα.

Η Γωγώ Δελογιάννη ανεβαίνει στην ταράτσα

Το "Στοά Φιξ Πρότζεκτ Ταράτσα" ανοίγει τις πόρτες του στα ψηλά της Κολοκοτρώνη.