"Lefkes on the side": Στον… Τροπικό του Γαλατσίου

Δίπλα ακριβώς από το εστιατόριο "Lefkes" στο Γαλάτσι, το γαστρονομικό concept του σεφ Τάσου Ντούμα αγαπά τις φρέσκες μαγειρικές ιδέες, προσφέροντάς τες σε μια κατάφυτη εξωτική αυλή.

Lefkes on the side © Λεωνίδας Τούμπανος

Δίπλα ακριβώς από το εστιατόριο "Lefkes" στο Γαλάτσι, το γαστρονομικό concept του σεφ Τάσου Ντούμα αγαπά τις φρέσκες μαγειρικές ιδέες, προσφέροντάς τες σε μια κατάφυτη εξωτική αυλή. Έχοντας κερδίσει τη θέση του στο χάρτη των all-day bar-restaurants που συνεχώς επεκτείνεται, το πόστο που πριν από μερικά χρόνια δημιούργησε ο σεφ για να εκφράσει περισσότερες δημιουργικές ανησυχίες, συνεχίζει να εξελίσσεται, λανσάροντας την προσωπική εκδοχή ενός χώρου, όπου οι θαμώνες περνούν καλά κάθε ώρα της ημέρας. Το "Lefkes on the side", με το τροπικό σκηνικό και τα καλαμωτά κρεμαστά φωτιστικά, είναι ένας από τους χώρους που απέκτησαν σύντομα φανατικό κοινό. Κι αυτό επειδή, εκτός από το ευχάριστο περιβάλλον για κάθε ώρα και περίσταση, διατηρεί ψηλά τον πήχη της γεύσης, μιας και ο Ντούμας επενδύει σοβαρά και σε αυτό το κομμάτι.

Lefkes on the side
© Λεωνίδας Τούμπανος

Θα κάνετε ένα πέρασμα για το προσεγμένο πρωινό ή brunch με δυναμωτικούς χυμούς και εναλλακτικά latte, ενώ από το μεσημέρι σερβίρουν, μεταξύ άλλων, νόστιμους μεζέδες, πιάτα ζυμαρικών και μαστόρικα ψημένες κοπές από το δικό τους κρεοπωλείο. Δοκιμάστε τα "tapas" που περιλαμβάνουν από μπιφτεκάκια προβατίνας μέχρι vitello tonnato σε μπουκιές και ταιριάξτε τα με κλασικά αποστάγματα ή κάποια από τα ιδιαίτερα κοκτέιλ – η μπάρα, άλλωστε, παίζει δυνατά. Σταθερή αξία, η flea market εντός του μαγαζιού, με μια γκάμα σκευών μοντέρνας αισθητικής, που αξίζουν μια θέση στην προσωπική σας συλλογή. 

Lefkes on the side
© Λεωνίδας Τούμπανος

Περισσότερες πληροφορίες

Lefkes On The Side

Λεωφ. Γαλατσίου 98, Γαλάτσι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα