"Kykloi by Priceless": Ένας νέος κύκλος γαστρονομίας ανοίγει στον Κεραμικό

kykloi

Στην καρδιά της Αθήνας, με την πλατεία του Κεραμεικού να πάλλεται από ζωή, το "Kykloi by Priceless" έρχεται να δώσει τον δικό του ρυθμό στη γαστρονομική σκηνή της πόλης. Έναν ρυθμό που ανεβάζει παλμούς, με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με αστέρι Michelin σεφ Παύλο Κυριάκη, ο οποίος μεταφράζει την ελληνική και μεσογειακή παράδοση σε δημιουργίες που κουβαλούν χαρακτήρα, ταυτότητα και αληθινή νοστιμιά.

Εδώ, κάθε πιάτο είναι ένας μικρός κύκλος ιστοριών· από τις Κυκλάδες μέχρι την κρητική γη και τα ορεινά χωριά της Ελλάδας, οι εποχικές πρώτες ύλες αναδεικνύονται με τρόπο τόσο σύγχρονο όσο και βαθιά ριζωμένο στην παράδοση. Μια γεύση από την εμπειρία; Η δροσερή ντομάτα με λουίζα, αγγούρι και ντομάτες confit που ξυπνά τις αισθήσεις· το φίνο παντζάρι με καρύδι και παλαιωμένο βαλσάμικο, μια αναπάντεχη ισορροπία γης και οξύτητας· ή η λευκή μελιτζάνα Σαντορίνης με Σαν Μιχάλη Σύρου και πράσινο μήλο, ένα πιάτο που κλείνει μέσα του τη φωτεινότητα του Αιγαίου.

kykloi

Για όσους αναζητούν κάτι πιο τολμηρό με όρους surf and turf, το ταρτάρ μόσχου και γαρίδας με ελληνικό dry aged μοσχάρι, γάμπαρη και χαβιάρι oscietra ανεβάζει τον πήχη, ενώ το λαβράκι με ελιές Καλαμών, λεμόνι και κάππαρη αποθεώνει τη μεσογειακή απλότητα. Στις πιο πληθωρικές επιλογές, το φαγκρί με μύδια και σάλτσα σαφράν, τα εναλλακτικά "ανοιχτά"  γεμιστά αλλά και το σιγομαγειρεμένο αρνί για δύο με ρεβυθάδα αποδεικνύουν πώς η ελληνική κουζίνα μπορεί να είναι ταυτόχρονα οικεία και συναρπαστική.

kykloi

Η υψηλή αισθητική και η προσοχή στη λεπτομέρεια που χαρακτηρίζουν τη γαστρονομία του "Kykloi by Priceless" συναντιούνται και σε έναν υπέροχο χώρο που αποπνέει ζεστασιά, φωτεινότητα και φυσική φιλοξενία, μια ατμόσφαιρα που σε καλεί να μείνεις λίγο παραπάνω, να αφεθείς, να μοιραστείς. Πέρα όμως από τη δυνατή εικόνα του το εστιατόριο διαθέτει και μια ισχυρή κοινωνική διάσταση. Κάτι που αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι ένα μέρος της ομάδας στελεχώνεται από αποφοίτους του προγράμματος ReStart της Mastercard, δίνοντας ευκαιρίες σε άτομα από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και προσδίδοντας έναν αξιόλογο κοινωνικό χαρακτήρα στην εμπειρία. 

kykloi

Με κεντρική τοποθεσία, άμεση πρόσβαση στα μέσα μεταφοράς και πλήρως προσβάσιμους χώρους, το "Kykloi by Priceless" γίνεται ο νέος γαστρονομικός προορισμός που αξίζει να ανακαλύψεις. Εκεί που η υψηλή γαστρονομία σε αρμονικό πάντρεμα με την αυθεντική ελληνική φιλοξενία και τη βιώσιμη δημιουργία, αναδεικνύουν τη σοφία της παράδοσης με τεχνική αρτιότητα, που μας κάνει να θέλουμε να επιστρέφουμε ξανά και ξανά.

Kykloi by Priceless, Βουτάδων 36, Αθήνα, Τετάρτη έως Κυριακή: 19.00–00.00.
Website: www.kykloi.gr. Reservations: https://resv.pro/kykloi/

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το πιο δημοφιλές μεζεδοπωλείο της Αθήνας κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας και το γιορτάζει

Σημερα, Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, στο Θησείο και από τις 18.30, σε περιμένει μια γιορτή με μουσική, κεράσματα, τσίπουρο και, φυσικά, αυθεντική ελληνική κουζίνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
03/12/2025

Τέχνη και γαστρονομία στο Οινοποιείο Ντουράκη

Τρεις "συλλεκτικές" βραδιές στις 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου, φέρνουν στο χανιώτικο οινοποιείο γαστρονομία διεθνών διακρίσεων για περιορισμένες θέσεις, με αφορμή την εικαστική έκθεση του σεφ Ιωσήφ Πετρόφ.

Καλησπέρα σας, έχετε κάνει "κάποια" κράτηση;

Συνήθως έτσι ξεκινάει η επικοινωνία με το service σε ένα "κάποιο" εστιατόριο της πόλης μας. Μετά ακολουθούν διάφορα. Και καλά, και – δυστυχώς – στραβά…

Τα 1000 κορυφαία εστιατόρια του κόσμου σύμφωνα με τη La Liste

Ο έγκριτος γαλλικός εστιατορικός θεσμός ξεχωρίζει τους γαστρονομικούς ναούς του τώρα. Ποια ελληνικά σποτ συναντάμε στη φετινή λίστα.

Όλα όσα έγιναν στην τελετή απονομής των γαστρονομικών βραβείων Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου 2025

Ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της Κύπρου, από το "αθηνόραμα" και τον "Φιλελεύθερο", ανέδειξε για πέμπτη χρονιά τα καλύτερα εστιατόρια του νησιού με μια λαμπερή τελετή απονομής την Τετάρτη 26/11 στο "Four Seasons" της Λεμεσού.

Ένα μητροπολιτικό bar restaurant με ελληνική ψυχή στον Πειραιά

Προορισμός εκλεκτής καλοφαγίας για όσους βολτάρουν στο μεγάλο λιμάνι.