Για after office εμπειρίες στο Azimouthio

Το ξεχωριστό tapas bar στο Κερατσίνι εγγυάται την απόλυτη post work χαλάρωση.

Για after office εμπειρίες στο Azimouthio

Ξεχνάμε deadline, meetings και email notifications – ήρθε η ώρα για χαλάρωση. Αν ψάχνεις λοιπόν ένα ιδανικό after office στέκι για να κλείσεις τη μέρα σου με τον πιο απολαυστικό τρόπο, το Azimouthio σε περιμένει σε μια από τις πιο cozy γωνιές της Αμφιάλης.

Με boho-chic ατμόσφαιρα, χαλαρούς φωτισμούς και μια αύρα που σε κάνει να νιώθεις λες και μεταφέρθηκες σε ένα μικρό tapas bar κάποιας άλλης χώρας, αναγάγει το after office σε εμπειρία, πιστοποιώντας πως μπορεί να παίξει και στο συγκεκριμένο τερέν. Γενικά το εξαιρετικά φροντισμένο εσωτερικό του, με τους σκαλισμένους τοίχους παίζει το ρόλο του για short distance, εντός πόλεως, αποδράσεις.

Για after office εμπειρίες στο Azimouthio 1

Για after office εμπειρίες στο Azimouthio 2

Αρωματική σαγκρία, signature cocktails, premium κρασιά και δροσερές μπίρες σηματοδοτούν το πέρασμα από το φόρτο της ημέρας σε μία εντελώς διαφορετική συνθήκη, πιστοποιώντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην μπάρα. Δοκιμάζεις, μεταξύ άλλων, το ομώνυμο με το μαγαζί cocktail ή τις πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις που ακούν στα ονόματα No Bade, Marrubia και St. Lucia Fashioned αντίστοιχα. 

Για after office εμπειρίες στο Azimouthio 5

Για after office εμπειρίες στο Azimouthio 4

Το μενού είναι ένας επιπλέον λόγος για να επενδύσεις εδώ τον post work χρόνο σου. Γεμάτος ευφάνταστα tapas, εκλεκτούς μεζέδες και ζουμερά κρεατικά, ο κατάλογος μεριμνά ώστε να ικανοποιήσει κάθε γούστο, πάντοτε χρησιμοποιώντας ποιοτική πρώτη ύλη, που αντιμετωπίζεται με μεράκι, σε ένα ταξίδι κάπου ανάμεσα σε ελληνικές και ισπανικές γεύσεις. Must taste προτάσεις είναι το αλμυρό cheesecake ή τα tacos barbacoa· μην αμελήσετε να τα δοκιμάσετε!


Info

Ταϋγέτου 4 & Παύλου Φύσσα, Κερατσίνι, 

Τηλ. 210 4014682

www.azimouthiotapasbar.gr

FB: Azimouthio

IG: Azimouthio

Περισσότερες πληροφορίες

Azimouthio

Ταϋγέτου 4 & Παύλου Φύσσα, Αμφιάλη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα από τα κορυφαία burgers της Αθήνας ανοίγει (και) στο Κολωνάκι

Αλήθεια, πόσοι Χρυσοί Σκούφοι χωρούν ανάμεσα σε ένα ψωμάκι;

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/09/2025

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.