After Office α λα ιταλικά στο GiO

Το κομψότατο ιταλικό σποτ του εμβληματικού The Margi θα σε μεταφέρει άκοπα σε ένα σύμπαν sui generis χαλάρωσης.

GiO

Λίγα πράγματα μπορούν να σε χαλαρώσουν οργανικά και με φινέτσα μετά από μια γεμάτη μέρα στο γραφείο. Ένας χώρος όμως που αποπνέει κομψότητα, άνεση και γεύσεις με άποψη βοηθά σίγουρα ώστε να κατευθυνθείς προς τη σωστή πλευρά της αναζήτησής σου. 

Αν ψάχνεις λοιπόν τον επόμενο αγαπημένο σου προορισμό για καθημερινή αποφόρτιση από τα της εργασίας δεδομένα -και σίγουρα όχι μόνο από αυτά- με φίλους ή συναδέλφους, το GiO είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι.

Ένα ιταλικό διαμαντάκι στην Αθηναϊκή Ριβιέρα είναι το ολοκαίνουργιο ιταλικό εστιατόριο του εμβληματικού ξενοδοχείου The Margi. Ερχεται να προσθέσει μια νότα αυθεντικής ιταλικής φινέτσας στα ΝΠ, με ένα περιβάλλον που ισορροπεί τέλεια ανάμεσα στη διαχρονική κομψότητα και τη σύγχρονη αισθητική.

Το GiO, το νέο ιταλικό εστιατόριο στο The Margi 2

Το design του, εμπνευσμένο από τους γαλλικούς κήπους και τις orangerie, σε μεταφέρει σε έναν κόσμο όπου κυριαρχούν οι φυσικές υφές, το μπαμπού και το ρατάν, ενώ οι επιτοίχιες ταπετσαρίες με ανθισμένες πορτοκαλιές ενισχύουν τη ζεστή ατμόσφαιρα. Είναι το ιδανικό σκηνικό για να απολαύσεις ένα ποτήρι κρασί ή ένα signature cocktail, σε καθεστώς χαλαρής όσο και κοσμοπολίτικης αύρας, από εκεί που διαθέτει σε απόθεμα η γειτονιά της Βουλιαγμένης.

Το GiO, το νέο ιταλικό εστιατόριο στο The Margi 3

Αν είσαι cocktail aficionado, η λίστα του GiO, δια χειρός του Κωνσταντίνου Καρασάββα, θα σου προσφέρει ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι: από κλασικά aperitivos μέχρι πιο ιδιαίτερες, σύγχρονες δημιουργίες, υπάρχει κάτι για κάθε γούστο. Και φυσικά, το εκλεκτό κελάρι του GiO είναι γεμάτο με ελληνικές και διεθνείς ετικέτες κρασιού, ώστε να βρεις το ιδανικό pairing για το πιάτο σου.

Περνώντας στο τελευταίο, μάθε πως η γευστική επιμέλεια εδώ ανήκει στον βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin σεφ Παναγιώτη Γιακαλή. Με έμπνευση από τις παραδοσιακές συνταγές και υλικά από τη Margi Farm, κάθε πιάτο είναι μια φιέστα ιταλικής γεύσης, με προτάσεις όπως το νόστιμα εκφραστικό vitello tonnato, τις ζουμερά γλυκόσαρκες γαρίδες σκορδοβούτυρο, τα κορυφαία gnocchi al tartufo και τα πληθωρικά τα paccheri al ragu να κάνουν τη διαφορά. 

gio

Όσο για το φινάλε, ο φημισμένος pastry chef Μανώλης Στήθος βάζει το κερασάκι στην τούρτα με μια θαυμάσια τιραμισού αλλά και με μια ντελικάτη σφολιάτα με μήλα.


Info

The Margi Hotel, Λητούς 11, Βουλιαγμένη
Τηλ. 210 8929165
www.themargi.gr 

Περισσότερες πληροφορίες

Gio

The Margi Hotel, Λητούς 11, Βουλιαγμένη
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Athens Gastronomic Forum έρχεται στην Τεχνόπολη

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, πραγματοποιείται διεθνές συνέδριο γαστρονομίας, με το Athens Gastronomic Forum να καταφθάνει στις 9 και 10 Φεβρουαρίου 2026.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
18/12/2025

Νέα εστιατόρια στην Αθήνα: Όλες οι αφίξεις πριν τις γιορτές

Όλα τα νέα και σημαντικά εστιατόρια που ανοίγουν από μέρα σε μέρα και όλα όσα μόλις άνοιξαν και ήδη αγαπήσαμε σε ένα χορταστικό οδοιπορικό στη στολισμένη Αθήνα για όσους αγαπούν τις γιορτινές εξόδους με την αύρα του καινούργιου.

Ξυνό Νερό: Μια νέα εποχή για το θρυλικό ανθρακούχο της Φλώρινας

Ο αιρετός πρόεδρος της δημοτικής εταιρείας πίσω από το αγαπημένο των Έλλήνων "Ξυνό Νερό", Χρήστος Θωμαΐδης, οικονομολόγος-κάτοχος ΜΒΑ και ελεύθερος επαγγελματίας, μιλά για την ιστορία και το μέλλον του ανθρακούχου φυσικού μεταλλικού νερού με τα ιδιαίτερα ευεργετικά χαρακτηριστικά, σήμα κατατεθέν για την Έλλάδα στην κατηγορία του, αλλά και για το σημαντικό αποτύπωμα μιας επιχείρησης που επιστρέφει τα κέρδη της στην τοπική κοινωνία.

Η πιο under the radar γαστροταβέρνα της Αθήνας σερβίρει στα Πετράλωνα

Με όνομα που εμπνέεται από τον Ελύτη και γενναιόδωρες μερίδες που τιμούν τα ελληνικά προϊόντα και αναβλύζουν οικειότητα.

Στο Smash ‘n Bun, για δύο εξόχως premium burgers

Από σήμερα, 18 Δεκεμβρίου, έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2025 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα βγούμε και τι μενού θα δοκιμάσουμε στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Ο οδηγός Michelin πάει Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη

Για το 2026, η Ελλάδα ενισχύει την παρουσία της στον Michelin Guide με την εκ νέου επιλογή εστιατορίων για την Αθήνα, την ένταξη για πρώτη φορά της συμπρωτεύουσας με πλήρη αξιολόγηση όλων των πιθανών διακρίσεων αλλά και της Σαντορίνης.