After Office α λα ιταλικά στο GiO

Το κομψότατο ιταλικό σποτ του εμβληματικού The Margi θα σε μεταφέρει άκοπα σε ένα σύμπαν sui generis χαλάρωσης.

GiO

Λίγα πράγματα μπορούν να σε χαλαρώσουν οργανικά και με φινέτσα μετά από μια γεμάτη μέρα στο γραφείο. Ένας χώρος όμως που αποπνέει κομψότητα, άνεση και γεύσεις με άποψη βοηθά σίγουρα ώστε να κατευθυνθείς προς τη σωστή πλευρά της αναζήτησής σου. 

Αν ψάχνεις λοιπόν τον επόμενο αγαπημένο σου προορισμό για καθημερινή αποφόρτιση από τα της εργασίας δεδομένα -και σίγουρα όχι μόνο από αυτά- με φίλους ή συναδέλφους, το GiO είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι.

Ένα ιταλικό διαμαντάκι στην Αθηναϊκή Ριβιέρα είναι το ολοκαίνουργιο ιταλικό εστιατόριο του εμβληματικού ξενοδοχείου The Margi. Ερχεται να προσθέσει μια νότα αυθεντικής ιταλικής φινέτσας στα ΝΠ, με ένα περιβάλλον που ισορροπεί τέλεια ανάμεσα στη διαχρονική κομψότητα και τη σύγχρονη αισθητική.

Το GiO, το νέο ιταλικό εστιατόριο στο The Margi 2

Το design του, εμπνευσμένο από τους γαλλικούς κήπους και τις orangerie, σε μεταφέρει σε έναν κόσμο όπου κυριαρχούν οι φυσικές υφές, το μπαμπού και το ρατάν, ενώ οι επιτοίχιες ταπετσαρίες με ανθισμένες πορτοκαλιές ενισχύουν τη ζεστή ατμόσφαιρα. Είναι το ιδανικό σκηνικό για να απολαύσεις ένα ποτήρι κρασί ή ένα signature cocktail, σε καθεστώς χαλαρής όσο και κοσμοπολίτικης αύρας, από εκεί που διαθέτει σε απόθεμα η γειτονιά της Βουλιαγμένης.

Το GiO, το νέο ιταλικό εστιατόριο στο The Margi 3

Αν είσαι cocktail aficionado, η λίστα του GiO, δια χειρός του Κωνσταντίνου Καρασάββα, θα σου προσφέρει ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι: από κλασικά aperitivos μέχρι πιο ιδιαίτερες, σύγχρονες δημιουργίες, υπάρχει κάτι για κάθε γούστο. Και φυσικά, το εκλεκτό κελάρι του GiO είναι γεμάτο με ελληνικές και διεθνείς ετικέτες κρασιού, ώστε να βρεις το ιδανικό pairing για το πιάτο σου.

Περνώντας στο τελευταίο, μάθε πως η γευστική επιμέλεια εδώ ανήκει στον βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin σεφ Παναγιώτη Γιακαλή. Με έμπνευση από τις παραδοσιακές συνταγές και υλικά από τη Margi Farm, κάθε πιάτο είναι μια φιέστα ιταλικής γεύσης, με προτάσεις όπως το νόστιμα εκφραστικό vitello tonnato, τις ζουμερά γλυκόσαρκες γαρίδες σκορδοβούτυρο, τα κορυφαία gnocchi al tartufo και τα πληθωρικά τα paccheri al ragu να κάνουν τη διαφορά. 

gio

Όσο για το φινάλε, ο φημισμένος pastry chef Μανώλης Στήθος βάζει το κερασάκι στην τούρτα με μια θαυμάσια τιραμισού αλλά και με μια ντελικάτη σφολιάτα με μήλα.


Info

The Margi Hotel, Λητούς 11, Βουλιαγμένη
Τηλ. 210 8929165
www.themargi.gr 

Περισσότερες πληροφορίες

Gio

The Margi Hotel, Λητούς 11, Βουλιαγμένη
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα από τα κορυφαία burgers της Αθήνας ανοίγει (και) στο Κολωνάκι

Αλήθεια, πόσοι Χρυσοί Σκούφοι χωρούν ανάμεσα σε ένα ψωμάκι;

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/09/2025

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.