"Couel": Τα Χριστούγεννα δεν ήταν ποτέ πιο γλυκά

Couel

Tραγανές δίπλες, μυρωδάτα μελομακάρονα, βουτυράτοι κουραμπιέδες, κορμοί σοκολάτας… Aν οι γιορτές είχαν γεύση, ποια θα ήταν αυτή; Τα ζαχαροπλαστεία "Couel", με τέσσερις και βάλε δεκαετίες εμπειρίας και αναζήτησης της τέλειας ισορροπίας των γλυκών τους, παίρνουν πολύ σοβαρά την τέχνη της ζαχαροπλαστικής.

Couel

Η οικογένεια Δημητρίου, με καταγωγή από το Αϊδίνι της Μικράς Ασίας, δραστηριοποιείται στη ζαχαροπλαστική από το 1974, πάντα με το ίδιο μεράκι και έχοντας τα αγνά υλικά σε πρώτο πλάνο. Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή του γλυκού και στα δύο "Couel" του κέντρου της Αθήνας θα βρείτε όλα εκείνα τα καλούδια που σιγοντάρουν τη γιορτινή ατμόσφαιρα και επιφυλάσσουν φίνες γλυκές εκπλήξεις σε μικρούς και μεγάλους ανεξαιρέτως, είτε ποντάρουν στην παράδοση είτε σε πιο μοντέρνους συνδυασμούς.

Couel

Ασκληπιού 109 & Τσιμισκή / Ιπποκράτους 30, κέντρο, 2103606220, www.couel.gr, Fb: Couel, Ig: @couel_patisserie

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Bottomless Brunch + Βeats" στο "Sebastian" του "Ace Hotel"

Από 1 Νοεμβρίου, κάθε Σαββατοκύριακο, το μπιστρό "Sebastian" στη Γλυφάδα μάς υποδέχεται για brunch, διαφορετικό όμως από τα συνηθισμένα.

24/10/2025

'Πλυτά': Το καθημερινό στέκι που ψάχναμε για αστεράτους μεζέδες

Απλό, προσιτό και φιλικό σαν καφενείο, αλλά με γεύσεις "από χέρι" και μενού της αγοράς και της ημέρας, το ολοκαίνουργιο και πολυσυζητημένο Πλυτά είναι το μαγαζί που θα λαχταρούσες να έχεις στη γειτονιά σου, για να το χαίρεσαι όσο συχνά μπορείς.

Δύο ταβέρνες, ένα μενού, για μια μόνο μέρα στην Αθήνα

Η Taverna Paris έρχεται από την Πόλη του Φωτός στα Άνω Πετράλωνα και την Ταβέρνα Οικονόμου, σε ένα άχαστο gathering, τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου.

Στο BurntBone οι εκλεκτές κοπές έχουν τον πρώτο λόγο

Το καρνιβορικό στέκι της Αγίου Κωνσταντίνου μπορεί να περηφανεύεται για άρτια ψησίματα σε premium κρέατα.

Μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας δίνουν και φέτος ραντεβού στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Βραβευμένοι σεφ από δέκα εστιατόρια της χώρας έρχονται να μαγειρέψουν την ξεχωριστή κουζίνα τους στο Symposio at Ark, το φεστιβάλ-θεσμό που συνδιοργανώνουν το "Ark" και το "αθηνόραμα". Κλείστε θέση.

Τα αγαπημένα εστιατόρια και μπαρ του George Calombaris στην Αθήνα

Ένας από τους διασημότερους Αυστραλούς σεφ έχει κυπριακές ρίζες και μεγάλη αγάπη για την πόλη. Ας δούμε τα μέρη που προτείνει στους followers του.