
Tραγανές δίπλες, μυρωδάτα μελομακάρονα, βουτυράτοι κουραμπιέδες, κορμοί σοκολάτας… Aν οι γιορτές είχαν γεύση, ποια θα ήταν αυτή; Τα ζαχαροπλαστεία "Couel", με τέσσερις και βάλε δεκαετίες εμπειρίας και αναζήτησης της τέλειας ισορροπίας των γλυκών τους, παίρνουν πολύ σοβαρά την τέχνη της ζαχαροπλαστικής.

Η οικογένεια Δημητρίου, με καταγωγή από το Αϊδίνι της Μικράς Ασίας, δραστηριοποιείται στη ζαχαροπλαστική από το 1974, πάντα με το ίδιο μεράκι και έχοντας τα αγνά υλικά σε πρώτο πλάνο. Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή του γλυκού και στα δύο "Couel" του κέντρου της Αθήνας θα βρείτε όλα εκείνα τα καλούδια που σιγοντάρουν τη γιορτινή ατμόσφαιρα και επιφυλάσσουν φίνες γλυκές εκπλήξεις σε μικρούς και μεγάλους ανεξαιρέτως, είτε ποντάρουν στην παράδοση είτε σε πιο μοντέρνους συνδυασμούς.

Ασκληπιού 109 & Τσιμισκή / Ιπποκράτους 30, κέντρο, 2103606220, www.couel.gr, Fb: Couel, Ig: @couel_patisserie