'The Preppy Experience': Μια εμπειρία που πρέπει να ζήσεις στο Χαλάνδρι

The Preppy Experience στο Χαλάνδρι

Τι συμβαίνει αν μπλεντάρεις ένα feelgood μαγαζί με all day προσέγγιση στα γευστικά δρώμενα, αισθητική γαλλικού μπιστρό και μαεστρία new age bakery, που έχει άποψη για το comfort food και το brunch; Οι απαντήσεις δίνονται με πειστικό και νόστιμο τρόπο στο 'The Preppy Experience', τη νέα άφιξη στο Χαλάνδρι.

Σε αυτή τη μικρή όαση απόλαυσης -κάπου ανάμεσα σε αρτοποιείο, ζαχαροπλαστείο, εστιατόριο για πρωινό και brunch- το concept περιέχει μία ευρεία γκάμα γευστικών παροχών.

The Preppy Experience στο Χαλάνδρι 1

Η 'δράση' ξεκινά από το πρωί με θαυμάσιο καφέ από εκλεκτή ποικιλία, φρέσκο μυρωδάτο ψωμί και αρτοσκευάσματα. Συνεχίζεται με έξοχες γλυκές δημιουργίες (από κλασικά κι αγαπημένα όπως εκλέρ και τρουφάκια μέχρι τα ιδιαίτερα american cakes).

The Preppy Experience στο Χαλάνδρι 3

The Preppy Experience στο Χαλάνδρι 2

Και κορυφώνεται με την comfort κουζίνα του σεφ Χρήστου Μπιτσάκη, ο οποίος ποντάρει στη γοητεία της απλότητας και σε κορυφαία πρώτη ύλη, για να παρουσιάσει μία πλήρη γευστική εμπειρία με twisted παραδοσιακές προσεγγίσεις.

Προφανώς, το 'The Preppy Experience' πατά στιβαρά και στο τερέν του cocktail, με εξαιρετικές signature προτάσεις, που δίνουν άλλη διάσταση στο συνολικό μπουκέτο γευστικών αναμνήσεων που δημιουργείται καθημερινά εδώ.


Info

Πλατεία Δούρου 4 Χαλάνδρι
Τηλ. 210 6893002
IG: @the_preppy_experience
TikTok: @the_preppy_experience_

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
01/05/2024

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.