S. Pellegrino και Acqua Panna: Μας υποδέχονται στο "Family"

Το κομψό all day στην πλατεία της Βούλας, συνδυάζει το προνομιακό του σημείο και το προσεγμένο design, με όλα όσα χρειάζεται ένα μαγαζί για να γίνει ευχάριστο στέκι για κάθε ώρα της μέρας.

Family

Χαλαρό περιβάλλον με vintage διακοσμητικές λεπτομέρειες, ευγενικό service και μια μεγάλη γκάμα γευστικών επιλογών ιδανικών για το ξεκίνημα της μέρας, για brunch ή για after office συναντήσεις, το "Family" στη Βούλα προσφέρει τη ζεστασιά ενός φιλικού "σπιτιού", ιδανικού για την έξοδο της παρέας αλλά και επαγγελματικές συναντήσεις. 

Family

Family

Ποικιλία από καφέδες, ροφήματα σοκολάτας, τσάι, σπιτικά αναψυκτικά και δροσιστικά smoothie είναι ιδανικά για το ξεκίνημα της μέρας, ενώ αργότερα θα τα συνδυάσετε με κάποια από τις χορταστικές προτάσεις για brunch όπως avocado on toast, croque madame ή acai bowl. Οι λάτρεις της pizza, των risotto και των ζυμαρικών θα τα απολαύσετε πίνοντας πρώτα ένα Aperitivo ή σαvγκρία.

Κοκτέιλ η κρασί από ελληνικό ή διεθνή αμπελώνα θα ακολουθήσουν με πιάτα όπως η μοσχαρίσια ταλιάτα με μαγιονέζα τρούφας, το κριθαρότο γαρίδας και το φιλέτο λαυράκι. Ολοκληρώστε την επίσκεψή σας γλυκά με μία πορτοκαλόπιτα, ένα cheesecake με μαρμελάδα αγριοκέρασο η ένα λαχταριστό banoffee.

Family

Λεωφ. Βασιλέως Παύλου 74, 212104 3411, FB: FAMILY - Voula, IG: familyvoula

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
01/05/2024

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.