Nespresso Professional: Συνταγές με γάλα με το πάτημα ενός κουμπιού

Μια ποιοτική κούπα καφέ μπορεί να μετατρέψει μια καλή μέρα σε τέλεια. Τι γίνεται όμως όταν η τέλεια μέρα μας είναι συνυφασμένη με την τέλεια κούπα καφέ, εμπλουτισμένη με βελούδινο γάλα στην ιδανική θερμοκρασία; Η Nespresso Professional δίνει τη λύση, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Nespresso καφές με φυτικό γάλα

Με στόχο της να αναδείξει τον καλό καφέ με υπέροχα αρώματα, προσφέροντας προσαρμοσμένες λύσεις για κάθε επαγγελματικό χώρο, η Nespresso Professional έχει σχεδιάσει επαγγελματικές μηχανές με υψηλή ενεργειακή απόδοση, που πλουτίζουν την καθημερινότητά μας με το αναζωογονητικό άρωμα και τη γεμάτη γεύση ενός εξαιρετικού φλυτζανιού καφέ, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Nespresso Proffessional

Σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να παράγουν τον τέλειο ζεστό και κρύο καφέ 365 ημέρες τον χρόνο, οι επαγγελματικές μηχανές της Nespresso Professional έχουν σφραγίσει την αγαπημένη μας συνήθεια, γεμίζοντας την κούπα μας με τις μοναδικές γεύσεις υψηλής ποιότητας των επαγγελματικών της καψουλών.

Τι γίνεται όμως, όταν θέλουμε να απολαύσουμε την τέλεια κούπα καφέ, εμπλουτισμένη με βελούδινο γάλα στην ιδανική θερμοκρασία; Η Nespresso Professional έχει τη λύση και για αυτό, και είναι τόσο απλή, όσο το πάτημα ενός κουμπιού.

Nespresso Zenius

Η απάντηση κρύβεται στην επαγγελματική μηχανή Aguila, αλλά και τη συσκευή ΑeroccinoΔυο συσκευές υψηλής αισθητικής και εργονομικής σχεδίασης, στα κορυφαία πρότυπα της Nespresso Professional, φέρνουν στον επαγγελματικό μας χώρο μια αξέχαστη γευστική εμπειρία. H Aguila ξεχωρίζει για τη σταθερή, αξιόπιστη απόδοσή της απέναντι ακόμη και στις πιο απαιτητικές επαγγελματικές ανάγκες, και το Aeroccino συνδυάζεται αρμονικά με τη μηχανή Zenius (ιδανική ακόμη και για μικρό γραφείο), που αποτελεί την καλύτερη και πιο οικονομική λύση για εύκολο και γρήγορο κρύο ή ζεστό αφρόγαλο.    

Από φινετσάτο Espresso Macchiato και κλασικό Cappuccino, μέχρι κομψούς Flat White και πληθωρικούς Latte Macchiato, η επιλογή ή ο συνδυασμός της Zenius με το Aeroccino για ζεστό ή κρύο αφρόγαλο μας βοηθούν να εξατομικεύσουμε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους καλεσμένους μας, με ένα μενού από 12 συνταγές για καφέ με γάλα, και 5 μεγέθη κούπας καφέ για να διαλέξουμε.

Nespresso καφέδες με γάλα

Δίνοντάς μας μια εμπειρία υψηλής ποιότητας καφέ όπου, όποτε και όπως θέλουμε, με μεγάλη ποικιλία εξαιρετικών καφέδων και γευστικών συνταγών γάλακτος, που σερβίρονται πάντα με την ίδια ποιότητα, σε κάθε κούπα, η Aguila, αλλά και ο συνδυασμός Zenius και Aeroccino καλύπτουν όλες τις ανάγκες μας, απλά, εύκολα, γρήγορα και – το κυριότερο – αξιόπιστα.

Τι πιο απλό, τι πιο απολαυστικό!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
01/05/2024

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.