Μπύρα ή Kaiser; Μα, δεν υπάρχει καν δίλημμα!

Τι είναι αυτό που κάνει τόσο μοναδική την αγαπημένη μας ελληνική μπύρα Pilsner και μας ωθεί να την αναζητάμε περισσότερο κι από τον Βασίλη Μπισμπίκη;

Kaiser

Όπως οι πολυσυζητημένες παραστάσεις του Βασίλη Μπισμπίκη δε γίνεται να απουσιάζουν από τα αθηναϊκά θεατρικά δρώμενα, έτσι και η Kaiser δε γίνεται να λείπει από οποιαδήποτε περίσταση απαιτεί μπύρα. Πιθανότατα, αυτή να είναι μία φράση που δεν περίμενες ποτέ ότι θα διαβάσεις, όμως ο παραλληλισμός ανάμεσα στον δημοφιλή Έλληνα ηθοποιό και σκηνοθέτη, και  στην πλέον αγαπημένη μπύρα Pilsner στη χώρα μας είναι πλέον αναπόφευκτος!  

Kaiser

Ακριβώς όπως ο Βασίλης Μπισμπίκης, έτσι, και ο ζυθοποιός της Kaiser είναι ένας πραγματικός καλλιτέχνης, με masterpiece του τη μυστική συνταγή που ακολουθείται αρμονικά κάθε φορά, ώστε να επιτυγχάνεται το ίδιο έξοχο αποτέλεσμα. Για το τελευταίο, συνδυάζονται αρμονικά 5 εκλεκτές ποικιλίες κριθαριού, 3 διαφορετικά είδη λυκίσκου, η παραδοσιακή μαγιά και χαμηλής σκληρότητας νερό, που μέσα από μία αργή διαδικασία ζύμωσης και μεγάλο χρόνο ωρίμανσης φέρνουν στο ποτήρι σου μία ολόχρυση τελειότητα με τη μορφή μίας άψογης Pilsner.

Μικρό διάλειμμα για να πέσει το βίντεο:

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Β. Μπισμπίκης είναι το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας της Kaiser. Συμπρωταγωνιστεί στο πλάι της 'διάσημης ξανθιάς' με το γνωστό του και-του-σαλονιού-και-του-λιμανιού τρόπο, αναζητώντας την αγαπημένη του Kaiser σε κάθε περίσταση: Στο φαγητό, στη βραδινή έξοδο, στο διάλειμμα μιας πρόβας, στο μπάρμπεκιου με φίλους, στο φινάλε μιας παράστασης, αλλά και στις στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι.

Kaiser

Τον καταλαβαίνω απόλυτα, το γνωρίζω, το έχω δει, το έχω ζήσει. Έχω πιει Kaiser και ξέρω. Το έχω κάνει και στο καφενείο του χωριού κάποιο random καλοκαιρινό μεσημέρι, το έχω κάνει ένα χαλαρό απόγευμα σε μπαρ, το έχω κάνει μόνος στο σπίτι, το έχω κάνει και σε dîner de gala του σημαντικότερου γαστρονομικού θεσμού, των Χρυσών Σκούφων, με την διάσημη Pilsner να στέκεται επάξια δίπλα από τα πιάτα των κορυφαίων μυστών της γεύσης και να εμπλουτίζει αυτή την μοναδική εμπειρία!

Kaiser

Παρεμπιπτόντως, η Kaiser έχει την ικανότητα να συνοδεύει άψογα ένα μεγάλο εύρος επιλογών: Πέρα από γαστρονομικά πιάτα, "παίζει" δυνατά με κρέας και κοτόπουλο, burgers, τυριά και πικάντικες προτάσεις, καθώς επίσης, και σε κουζίνες πλούσιες σε αρωματικά φυτά και βότανα ή ελαφριά ψάρια και λαχανικά.

Επειδή λοιπόν, η απόλαυση είναι θέμα επιλογής, δεν έχεις παρά να διαπιστώσεις τον πολύπλευρο χαρακτήρα και τη μοναδική γεύση της Kaiser, στην οποιαδήποτε επόμενη περίσταση. Εκεί, όπου από την πρώτη γουλιά θα καταλάβεις ποια είναι η απάντηση και στο δίλημμα "Μπύρα ή Kaiser;".


Info

IG: @kaiserbeer
Facebook: Kaiser
YouTube: Kaiser Beer

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Serza": Το νέο εστιατόριο της Λέρου που πρέπει να δοκιμάσεις

Στη μοντέρνα ταβέρνα των Γιώργου Μητράκου και Θεοδόση Θεοδοσίου, απολαύστε εξαιρετικά πιάτα όπως χταποδοκεφτέδες με συνταγή από την Κάλυμνο και μελωμένο χταπόδι, σε συνδυασμό με μια προσεκτικά επιλεγμένη λίστα κρασιών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
17/09/2024

Η επιστροφή του ανανεωμένου εστιατορίου "GB Roof Garden"

Το εντυπωσιακό εστιατόριο στον 8ο όροφο του ιστορικού Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία ανακαινίστηκε διατηρώντας τη μεγαλοπρέπεια και διαχρονική του αίγλη.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι ο νέος chef του "Proveleggioς"

Ο ταλαντούχος chef αναλαμβάνει τα ηνία της κουζίνας του εστιατορίου που συνεχώς επανεφευρίσκει τον εαυτό του.

To "NJV Athens Plaza" καλωσορίζει τον Pastry Chef Νίκο Τσόλη

Με τη δύναμη της γλυκιάς δημιουργίας, το NJV Athens Plaza υποδέχεται τον κορυφαίο Pastry Chef, ενισχύοντας την γαστρονομική του ταυτότητα και προσφέροντας γλυκές γεύσεις που θα ενθουσιάσουν τους επισκέπτες του.

Η όλο και πιο ενδιαφέρουσα μοντέρνα ελληνική γεύση της Κω

Το Νησί του Ιπποκράτη συσφίγγει τις σχέσεις του με τη μοντέρνα ελληνική κουζίνα, ποντάροντας σε κλασικές αξίες που εξελίσσονται αλλά και νέες συνεργασίες με βραβευμένους σεφ που ανανεώνουν το τοπίο.

Η "Μυρτιά" είναι ένα εστιατόριο-προορισμός στην Ιθάκη

Το ανοιχτόκαρδο σποτ στη βόρεια πλευρά του νησιού τιμά τη ντόπια γευστική κουλτούρα και τη γαρνίρει με μοναδική θέα στην ιόνια μικρονησία.

Το "Nikkei Floresta" κρατά ζωντανό το καλοκαίρι στο Κολωνάκι

Συμπληρώνοντας το δέκατο καλοκαίρι λειτουργίας του, το πάντα fun και εντελώς καλοκαιρινό bar restaurant του Κέντρου μας υποδέχεται για λίγη ακόμη exotica, με τον exec chef Νίκο Ψηλό να υπογράφει μενού που σταχυολογεί fusion αγαπημένα και ιντριγκαδόρικους νεοτερισμούς