Μπύρα ή Kaiser; Μα, δεν υπάρχει καν δίλημμα!

Τι είναι αυτό που κάνει τόσο μοναδική την αγαπημένη μας ελληνική μπύρα Pilsner και μας ωθεί να την αναζητάμε περισσότερο κι από τον Βασίλη Μπισμπίκη;

Kaiser

Όπως οι πολυσυζητημένες παραστάσεις του Βασίλη Μπισμπίκη δε γίνεται να απουσιάζουν από τα αθηναϊκά θεατρικά δρώμενα, έτσι και η Kaiser δε γίνεται να λείπει από οποιαδήποτε περίσταση απαιτεί μπύρα. Πιθανότατα, αυτή να είναι μία φράση που δεν περίμενες ποτέ ότι θα διαβάσεις, όμως ο παραλληλισμός ανάμεσα στον δημοφιλή Έλληνα ηθοποιό και σκηνοθέτη, και  στην πλέον αγαπημένη μπύρα Pilsner στη χώρα μας είναι πλέον αναπόφευκτος!  

Kaiser

Ακριβώς όπως ο Βασίλης Μπισμπίκης, έτσι, και ο ζυθοποιός της Kaiser είναι ένας πραγματικός καλλιτέχνης, με masterpiece του τη μυστική συνταγή που ακολουθείται αρμονικά κάθε φορά, ώστε να επιτυγχάνεται το ίδιο έξοχο αποτέλεσμα. Για το τελευταίο, συνδυάζονται αρμονικά 5 εκλεκτές ποικιλίες κριθαριού, 3 διαφορετικά είδη λυκίσκου, η παραδοσιακή μαγιά και χαμηλής σκληρότητας νερό, που μέσα από μία αργή διαδικασία ζύμωσης και μεγάλο χρόνο ωρίμανσης φέρνουν στο ποτήρι σου μία ολόχρυση τελειότητα με τη μορφή μίας άψογης Pilsner.

Μικρό διάλειμμα για να πέσει το βίντεο:

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Β. Μπισμπίκης είναι το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας της Kaiser. Συμπρωταγωνιστεί στο πλάι της 'διάσημης ξανθιάς' με το γνωστό του και-του-σαλονιού-και-του-λιμανιού τρόπο, αναζητώντας την αγαπημένη του Kaiser σε κάθε περίσταση: Στο φαγητό, στη βραδινή έξοδο, στο διάλειμμα μιας πρόβας, στο μπάρμπεκιου με φίλους, στο φινάλε μιας παράστασης, αλλά και στις στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι.

Kaiser

Τον καταλαβαίνω απόλυτα, το γνωρίζω, το έχω δει, το έχω ζήσει. Έχω πιει Kaiser και ξέρω. Το έχω κάνει και στο καφενείο του χωριού κάποιο random καλοκαιρινό μεσημέρι, το έχω κάνει ένα χαλαρό απόγευμα σε μπαρ, το έχω κάνει μόνος στο σπίτι, το έχω κάνει και σε dîner de gala του σημαντικότερου γαστρονομικού θεσμού, των Χρυσών Σκούφων, με την διάσημη Pilsner να στέκεται επάξια δίπλα από τα πιάτα των κορυφαίων μυστών της γεύσης και να εμπλουτίζει αυτή την μοναδική εμπειρία!

Kaiser

Παρεμπιπτόντως, η Kaiser έχει την ικανότητα να συνοδεύει άψογα ένα μεγάλο εύρος επιλογών: Πέρα από γαστρονομικά πιάτα, "παίζει" δυνατά με κρέας και κοτόπουλο, burgers, τυριά και πικάντικες προτάσεις, καθώς επίσης, και σε κουζίνες πλούσιες σε αρωματικά φυτά και βότανα ή ελαφριά ψάρια και λαχανικά.

Επειδή λοιπόν, η απόλαυση είναι θέμα επιλογής, δεν έχεις παρά να διαπιστώσεις τον πολύπλευρο χαρακτήρα και τη μοναδική γεύση της Kaiser, στην οποιαδήποτε επόμενη περίσταση. Εκεί, όπου από την πρώτη γουλιά θα καταλάβεις ποια είναι η απάντηση και στο δίλημμα "Μπύρα ή Kaiser;".


Info

IG: @kaiserbeer
Facebook: Kaiser
YouTube: Kaiser Beer

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.