Ταξίδι σε κορυφαία bar της Αθήνας με το "α" και τo Schweppes

Στιγμές με ή χωρίς αλκοόλ αλλά και γευστικά μιξαρίσματα που δίνουν χαρακτήρα σε κάθε γουλιά προσφέρουν το «α» και το Schweppes στην απόλυτη εμπειρία food & cocktail pairing σε κορυφαία bars της Αθήνας.

Schweppes

Το πιο εκλεκτό ανθρακούχο αναψυκτικό στον κόσμο των ενηλίκων και το Αθηνόραμα συνεχίζουν το ταξίδι τους στον κόσμο των cocktails με στάση σε τρία από τα δημοφιλέστερα bars της πόλης. Συνολικά 10 τυχεροί (5x2) νικητές θα απολαύσουν μαζί με την παρέα τους μια custom–made εμπειρία εξόδου η οποία περιλαμβάνει 1 mocktail και 2 cocktails με Schweppes, ταιριασμένα με αλμυρά και γλυκά finger food, ή ένα light menu 4 πιάτων. O/η barman/ barwoman που αναλαμβάνει τα ηνία της κάθε βραδιάς, συστήνει τους τυχερούς με τα γευστικά χαρακτηριστικά των Cocktails / Mocktails Schweppes που δοκιμάζουν περιγράφοντας τους τρόπους που κάθε συστατικό τα αναδεικνύει αλλά και πώς αυτά συνδυάζονται αρμονικά με τις γευστικές προτάσεις της κάθε βραδιάς. Η Απόλαυση εξάλλου θέλει Χαρακτήρα! 

Schweppes

Μέχρι στιγμής, οι πρώτοι τέσσερις τυχεροί του διαγωνισμού απόλαυσαν τη μοναδική εμπειρία στο "Nikkei", το bar-restaurant-σημείο συνάντησης της περουβιανής γαστρονομικής κουλτούρας με τις ιαπωνικές τεχνοτροπίες, και το "Couleur Locale", το all day view bar με την εκπληκτική θέα προς την Ακρόπολη.

Στο πρώτο, η bar lady και Schweppes Ambassador Μαίρη Ταλαιπώρου τους υποδέχτηκε ετοιμάζοντας τρία cocktail, φτιαγμένα ειδικά για τη βραδιά:  το "Pink & Sour" με Schweppes Lemonade Hibiscus, yuzu και φράουλα, το "Vina Morada", με Schweppes με γεύση ρόδι, ρούμι, κόκκινο κρασί και μπανάνα και το "Viejo Amargo" με Schweppes Pink Grapefruit, ρούμι και σέρι. Τα κοκτέιλ συνόδευσαν αρμονικά nigiri σολομού και κοτόπουλο ala brasa ή noodles με γαρίδες που οι καλεσμένοι δοκίμασαν κατ’ επιλογή. 

Nikkei
© Λεωνίδας Τούμπανος
To εξωτικό bar-restaurant "Nikkei"

Η εμπειρία στο "Couleur Locale" περιλάμβανε επίσης ιδιαίτερες προτάσεις όπως το "Athenian Spritz" με Schweppes Indian Tonic, Spritz και βερμούτ, που συνδυάστηκε με μανούρι Γρεβενών, το "Virgin Mojito" με Schweppes Soda, σιρόπι λάιμ και μέντα, που ταίριαξε με νάτσος, μεξικάνικη σαλάτα και σάλτσα τσένταρ, ένα "Campari Spritz" με Schweppes Indian Tonic, Campari και λάιμ, μαζί με σουβλάκια κοτόπουλο, και ένα "Aperol Spritz" με Schweppes Soda και πουράκια λαχανικών. 

Couleur locale
Το αλέγκρο all day view bar "Couleur Locale"

Ζήσε κι εσύ την εμπειρία δηλώνοντας συμμετοχή στον επόμενο διαγωνισμό που ήδη τρέχει για να απολαύσεις με την παρέα σου μια μοναδική βραδιά με οδηγούς το Schweppes και το "α" στο "Tiki Athens! Τον Σεπτέμβριο επιφυλάσσουμε νέες εκπλήξεις με δύο νέους διαγωνισμούς γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι!

Τo Schweppes περιλαμβάνει προτάσεις αναψυκτικών τόσο για τις στιγμές χωρίς αλκοόλ, αλλά και γευστικά mix που συνοδεύουν τα αγαπημένα μας ποτά και cocktails, προσδίδοντας χαρακτήρα σε κάθε στιγμή απόλαυσης στο σπίτι με αγαπημένα πρόσωπα και στις βραδινές μας εξόδους. Αν θέλετε να ζείτε στο έπακρο μια premium εμπειρία Schweppes, η πρωτοποριακή online πλατφόρμα του brand, www.schweppes.gr, σας δίνει την ευκαιρία να γίνετε μέλη και να ανακαλύψετε μοναδικούς τρόπους απόλαυσης των αγαπημένων αναψυκτικών μέσα από signature συνταγές, με ή χωρίς αλκοόλ.

Schweppes

Μοιράσου κάθε απολαυστική εμπειρία χρησιμοποιώντας τα ειδικά hashtags #SchweppesGreece #TheSchweppesClub

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
01/05/2024

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.