Ταξίδι σε κορυφαία bar της Αθήνας με το "α" και τo Schweppes

Στιγμές με ή χωρίς αλκοόλ αλλά και γευστικά μιξαρίσματα που δίνουν χαρακτήρα σε κάθε γουλιά προσφέρουν το «α» και το Schweppes στην απόλυτη εμπειρία food & cocktail pairing σε κορυφαία bars της Αθήνας.

Schweppes

Το πιο εκλεκτό ανθρακούχο αναψυκτικό στον κόσμο των ενηλίκων και το Αθηνόραμα συνεχίζουν το ταξίδι τους στον κόσμο των cocktails με στάση σε τρία από τα δημοφιλέστερα bars της πόλης. Συνολικά 10 τυχεροί (5x2) νικητές θα απολαύσουν μαζί με την παρέα τους μια custom–made εμπειρία εξόδου η οποία περιλαμβάνει 1 mocktail και 2 cocktails με Schweppes, ταιριασμένα με αλμυρά και γλυκά finger food, ή ένα light menu 4 πιάτων. O/η barman/ barwoman που αναλαμβάνει τα ηνία της κάθε βραδιάς, συστήνει τους τυχερούς με τα γευστικά χαρακτηριστικά των Cocktails / Mocktails Schweppes που δοκιμάζουν περιγράφοντας τους τρόπους που κάθε συστατικό τα αναδεικνύει αλλά και πώς αυτά συνδυάζονται αρμονικά με τις γευστικές προτάσεις της κάθε βραδιάς. Η Απόλαυση εξάλλου θέλει Χαρακτήρα! 

Schweppes

Μέχρι στιγμής, οι πρώτοι τέσσερις τυχεροί του διαγωνισμού απόλαυσαν τη μοναδική εμπειρία στο "Nikkei", το bar-restaurant-σημείο συνάντησης της περουβιανής γαστρονομικής κουλτούρας με τις ιαπωνικές τεχνοτροπίες, και το "Couleur Locale", το all day view bar με την εκπληκτική θέα προς την Ακρόπολη.

Στο πρώτο, η bar lady και Schweppes Ambassador Μαίρη Ταλαιπώρου τους υποδέχτηκε ετοιμάζοντας τρία cocktail, φτιαγμένα ειδικά για τη βραδιά:  το "Pink & Sour" με Schweppes Lemonade Hibiscus, yuzu και φράουλα, το "Vina Morada", με Schweppes με γεύση ρόδι, ρούμι, κόκκινο κρασί και μπανάνα και το "Viejo Amargo" με Schweppes Pink Grapefruit, ρούμι και σέρι. Τα κοκτέιλ συνόδευσαν αρμονικά nigiri σολομού και κοτόπουλο ala brasa ή noodles με γαρίδες που οι καλεσμένοι δοκίμασαν κατ’ επιλογή. 

Nikkei
© Λεωνίδας Τούμπανος
To εξωτικό bar-restaurant "Nikkei"

Η εμπειρία στο "Couleur Locale" περιλάμβανε επίσης ιδιαίτερες προτάσεις όπως το "Athenian Spritz" με Schweppes Indian Tonic, Spritz και βερμούτ, που συνδυάστηκε με μανούρι Γρεβενών, το "Virgin Mojito" με Schweppes Soda, σιρόπι λάιμ και μέντα, που ταίριαξε με νάτσος, μεξικάνικη σαλάτα και σάλτσα τσένταρ, ένα "Campari Spritz" με Schweppes Indian Tonic, Campari και λάιμ, μαζί με σουβλάκια κοτόπουλο, και ένα "Aperol Spritz" με Schweppes Soda και πουράκια λαχανικών. 

Couleur locale
Το αλέγκρο all day view bar "Couleur Locale"

Ζήσε κι εσύ την εμπειρία δηλώνοντας συμμετοχή στον επόμενο διαγωνισμό που ήδη τρέχει για να απολαύσεις με την παρέα σου μια μοναδική βραδιά με οδηγούς το Schweppes και το "α" στο "Tiki Athens! Τον Σεπτέμβριο επιφυλάσσουμε νέες εκπλήξεις με δύο νέους διαγωνισμούς γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι!

Τo Schweppes περιλαμβάνει προτάσεις αναψυκτικών τόσο για τις στιγμές χωρίς αλκοόλ, αλλά και γευστικά mix που συνοδεύουν τα αγαπημένα μας ποτά και cocktails, προσδίδοντας χαρακτήρα σε κάθε στιγμή απόλαυσης στο σπίτι με αγαπημένα πρόσωπα και στις βραδινές μας εξόδους. Αν θέλετε να ζείτε στο έπακρο μια premium εμπειρία Schweppes, η πρωτοποριακή online πλατφόρμα του brand, www.schweppes.gr, σας δίνει την ευκαιρία να γίνετε μέλη και να ανακαλύψετε μοναδικούς τρόπους απόλαυσης των αγαπημένων αναψυκτικών μέσα από signature συνταγές, με ή χωρίς αλκοόλ.

Schweppes

Μοιράσου κάθε απολαυστική εμπειρία χρησιμοποιώντας τα ειδικά hashtags #SchweppesGreece #TheSchweppesClub

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένας "Tsiftis" στα Ιλίσια

Το νέο εστιατόριο του Σήφη Μανουσέλη απλώνει τραπέζια σε έναν όμορφο πεζόδρομο των Ιλισίων, έχει το χαλαρό ύφος μιας γαστροταβέρνας και, κυρίως, γεύσεις που έχουν κάτι να πουν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/08/2022

World’s 50 Best Restaurants: Τάσεις και εξελίξεις στον κόσμο της γαστρονομίας

Αβανγκάρντ ή low tech; Βιγκανιστές ή κρεατολάγνοι; Ποιες είναι οι τάσεις που αναδεικνύονται μέσα από τα 50 Καλύτερα Εστιατόρια του Κόσμου; Ένας κορυφαίος θεσμός επιδρά στην παγκόσμια γαστρονομική σκηνή προβάλλοντας τους influencers της γαστρονομίας.

Ο "Βασίλαινας" βάφτηκε μπλε

Το "Vassilenas Blue", η θερινή βερσιόν του ιστορικού και πολυβραβευμένου εστιατορίου του Θανάση Βασίλαινα, σήκωσε αυλαία στην Αντίπαρο. Πήραμε μια πρώτη, ωραία θαλασσινή γεύση και αναμεταδίδουμε.

Ο Σαντορινιός αμπελώνας επιστρέφει στη "Vedema"

Το ετήσιο ραντεβού των οινόφιλων με τη νέα εσοδεία του Σαντορινιού αμπελώνα επιστρέφει στην έδρα του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, την εμβληματική "Σελήνη", και την κουζίνα του ιστορικού εστιατορίου να υποδέχεται τους παλιούς της σεφ Θοδωρή Παπανικολάου και Πάνο Τσίκα για ένα six hands dinner με τον νέο επικεφαλής, Έκτορα Μποτρίνι.

Psaropoula

Μια ιστορική ψαροταβέρνα περνά σε νέα εποχή χάρη στον Σπύρο Κερκύρα και τους συνεργάτες του, με επιμέλεια της κουζίνας από τον Γιάννη Λιόκα.

"Σαρδελάκι με θέα": Με πλώρη για τα νότια

Ανόθευτες γεύσεις και casual θαλασσογραφία με μαέστρο το κύμα δίνουν τον τόνο στο δημοφιλές στέκι στη Βουλιαγμένη.

Όλη η Λίνδος σε 5 πιάτα

Γαστρονομική πρωτεύουσα της Ρόδου, με καλοφαγική σκηνή που καλύπτει όλη τη γκάμα από ιστορικές ταβέρνες μέχρι εστιατόρια υψηλού επιπέδου, η ατμοσφαιρική πόλη στα νότια του νησιού των Ιπποτών είναι ένας αυτόνομος γαστοπροορισμός κι αυτά τα πιάτα ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσετε όχι μόνο τη γεύση, αλλά και την ιστορία της.