Sips of Summer στα TGI FRIDAYS™

Κάθε καλοκαίρι τα TGI DRIDAYS™ μας μεταφέρουν σε εξωτικούς προορισμούς, χωρίς να φύγουμε από την πόλη.

Sips of Summer στα TGI FRIDAYS™

Κάθε καλοκαίρι τα TGI DRIDAYS™ μας μεταφέρουν σε εξωτικούς προορισμούς, χωρίς να φύγουμε από την πόλη. Συνδυάζουν τις εξωτερικές αυλές τους με ανανεωμένα κοκτέιλ και ακαταμάχητες γευστικές δημιουργίες και το ταξίδι ξεκινά.

Sips of Summer στα TGI FRIDAYS™ - εικόνα 1

Ένα ταξίδι γεύσεων σε εξωτικές παραλίες, ονειρικές βραδιές και ηλιοβασιλέματα! Για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα τα μοναδικά κοκτέιλ Sips of Summer έχουν έρθει για να κάνουν το καλοκαίρι μας πολύχρωμο και περιλαμβάνουν επιλογές όπως το Coconuts & Dreams, με Havana Club Añejo 3 Años και Havana Club Añejo Reserva, φρέσκο χυμό λάιμ, passion fruit και aromatic bitters.

Το καλοκαιρινό mood έρχονται να ενισχύσουν τα εντυπωσιακά burgers όπως το Truffle Parmesan Burger με καπνιστό τυρί γκούντα, mushrooms ragout και Truffle Parmesan sauce ή το The Italian Job με Fried Mozzarella, Garlic Parmesan Sauce, λιωμένη Mozzarella, φέτες Pepperoni και Spicy Pizza Sauce. Για τους πιο τολμηρούς προτείνεται το Texan Cowboy με σιγομαγειρεμένο μοσχάρι φούρνου, μανιτάρια σωτέ, grilled balsamic onions, Swiss, τραγανά frizzled onions και Au Jus sauce. Αν πάλι είστε λάτρεις του κοτόπουλου, το Californian Chicken Dream θα σας μεταφέρει στις ακτές του L.A., με στήθος κοτόπουλου σχάρας με μπαχαρικά Cajun, swiss, φρέσκο guacamole & sweet chili sauce.

Sips of Summer στα TGI FRIDAYS™ - εικόνα 2

Απολαύστε ένα γευστικό ταξίδι στην πόλη, έχοντας ως αφετηρία τα βόρεια προάστια, με το κατάστημα της Κηφισιάς που αποτελεί το απόλυτο σημείο αναφοράς των TGI FRIDAYS™, με τη μοναδική του αυλή, ενώ στα νότια τα καταστήματα της Γλυφάδας ή του Φλοίσβου με θέα στη μαρίνα, θα σας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στις καλοκαιρινές σας αναζητήσεις.

Επισκεφθείτε ένα από τα αγαπημένα TGI FRIDAYS™, παρέα με δροσερά καλοκαιρινά cocktails και ανανεωμένες γεύσεις εκεί που κάθε μέρα είναι Παρασκευή!

Περισσότερες πληροφορίες

TGI Fridays

Μαρίνα Φλοίσβου, Π. Φάληρο
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λαζαράκη 43, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λεωφ. Κηφισίας 37A (Golden Hall), Μαρούσι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.