Οι Πέμπτες στην πισίνα του «St. George Lycabettus» έχουν μυρωδιά bbq

Από τις 18/6 ξεκινούν barbeques για όλη την οικογένεια στον κομψό χώρο του Vertigo Pool Club.

Οι Πέμπτες στην πισίνα του «St. George Lycabettus» έχουν μυρωδιά bbq

Τις πόρτες του άνοιξε μόλις εκ νέου το πολυτελές «St. George Lycabettus», μαζί με τον ιδιαιτέρως κομψό χώρο του Vertigo Pool Club πλάι στην πισίνα του ξενοδοχείου που προσφέρει χαλάρωση, ηρεμία και πανοραμική θέα στην πόλη. Μια καλή αφορμή για να τον γνωρίσουμε προσφέρουν τα εβδομαδιαία barbeques που ξεκινούν από αυτήν την Πέμπτη 18/6, και θα έχουν μάλιστα οικογενειακό χαρακτήρα. Όσο λοιπόν εσείς θα απολαμβάνετε το ειδικό μενού BBQ mixed grill που θα ξετυλίγεται με φόντο το ηλιοβασίλεμα στις πλαγιές του Λυκαβηττού, η εξειδικευμένη ομάδα της Nannuka θα απασχολεί τους μικρούς επισκέπτες από τις 6-9 το απόγευμα με δημιουργικές δραστηριότητες, παιχνίδια και παιδικό σινεμά. Το ειδικό μενού κοστίζει € 35 κατ’άτομο ή € 60 για δύο άτομα, ενώ τα παιδιά έως 12 ετών έχουν έκπτωση 50%. Οι κρατήσεις για παρέες μέχρι 6 άτομα γίνονται στο 2107416191.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΠΩΛΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
02/05/2024

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.