Σπέσιαλ μενού φέρνει το «Spondi Hommage»

Ένας  κύκλος με θεματικά δείπνα σε ειδική τιμή και για περιορισμένες θέσεις ξεκινάει από τις αρχές Νοεμβρίου, στη «Σπονδή».

Σπέσιαλ μενού φέρνει το «Spondi Hommage»

Ένας κύκλος με θεματικά δείπνα σε ειδική τιμή και για περιορισμένες θέσεις ξεκινάει από τις αρχές Νοεμβρίου. Η βασική ιδέα του «Spondi Hommage» είναι η γευσιγνωσία της ιστορίας της «Σπονδής» μέσα από αγαπημένα πιάτα που έχουν εμφανιστεί παλιότερα στο εστιατόριο.

Εν προκειμένω, ο σεφ Άγγελος Λάντος σε συνεργασία με τον Γενικό Διευθυντή του Ομίλου Τραστέλη, Arnaud Bignon, έχουν επιλέξει τα πιο διαχρονικά φθινοπωρινά πιάτα από τις δύο τελευταίες δεκαετίες της δημιουργικής διαδρομής της «Σπονδής», και με αυτά έχουν συνθέσει ένα ειδικό μενού γευσιγνωσίας τεσσάρων πιάτων, που θα ξεκινάει μ ένα ορεκτικό καλωσόρισμα και το Sparkling Brut 2015 του Οινοποιείου Δουλουφάκη. Μιλάμε για: το καβούρι με κουνουπίδι, πράσινο μήλο, κάρυ και μέντα (2008), το μπαρμπούνι με ντομάτα, τζίντζερ, αϊολί (2006), τα μοσχαρίσια γλυκάδια με γλυκόριζα, αγκινάρα Ιερουσαλήμ και καφέ (2009), και το 1000 Feuille με καραμέλα και βανίλια (2007).

Το μενού «SPONDI Hommage - Φθινόπωρο» θα σερβίρεται από Κυριακή μέχρι και Πέμπτη, όλο το Νοεμβρίο για περιορισμένες θέσεις. Κοστίζει 85 € / άτομο και καλό είναι να ενημερώσετε ότι θέλετε να σας το σερβίρουν όταν κάνετε κράτηση.

Περισσότερες πληροφορίες

Σπονδή

Πύρρωνος 5, Παγκράτι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.