Nόστιμη γιορτινή βόλτα στην Κηφισιά σε 6 στάσεις

Ενώ εσείς θα επιδίδεστε σε χαρούμενες ασκήσεις shopping, έξι ωραία εστιατόρια στρώνουν το τερέν για την καλοπέρασή σας στην καρδιά της πανέμορφης συνοικίας των βορείων προαστίων.

Nόστιμη γιορτινή βόλτα στην Κηφισιά σε 6 στάσεις

Ενώ εσείς θα επιδίδεστε σε χαρούμενες ασκήσεις shopping, έξι ωραία εστιατόρια στρώνουν το τερέν για την καλοπέρασή σας στην καρδιά της πανέμορφης συνοικίας των βορείων προαστίων.

#1 «Artisanal»

Nόστιμη γιορτινή βόλτα στην Κηφισιά σε 6 στάσεις - εικόνα 1

Σε ένα πανέμορφο θεατρικό σκηνικό με ξεχωριστά vintage αντικείμενα κι έναν εκπληκτικό κήπο που έχει μετατραπεί σε φετίχ για τους Κηφισιώτες. Ο σεφ Δημήτρης Δημητριάδης δημιουργεί μια σύγχρονη ελληνική κουζίνα, προτείνει νοστιμότατο brunch, ενώ το μπαρ είναι ανάμεσα στα καλύτερα της Ελλάδας κι έχει βρα­βευτεί στα Αθηνόραμα Bar Awards.

#2 «Nice ’n’ Easy»

Nόστιμη γιορτινή βόλτα στην Κηφισιά σε 6 στάσεις - εικόνα 2

Ερωτευμένο με το παλιό Χόλιγουντ και την τζαζ, γεμάτο έγνοια για τη διατροφική επάρκεια και ποιότητα, το all day εστιατόριο των Δημήτρη Χριστοφορίδη και Χρήστου Αθανασιάδη είναι ψηλοτάβανο, cool και χαρούμενο. Η πολυσυλλεκτική κουζίνα του με bio υλικά είναι πολύ νόστιμη και παίζει με superfoods, χορτοφαγία αλλά και βουβαλίσια κρέατα.

#3 «Dos Hermanos»

Nόστιμη γιορτινή βόλτα στην Κηφισιά σε 6 στάσεις - εικόνα 3

Η στιλάτη πολυχρωμία, οι κομψές ταπετσαρίες, οι σκαλιστοί καθρέφτες, οι δερμάτινες καρέκλες και τα κεντημένα σομπρέρο του ζωγραφίζουν Μεξικό. Ανάμεσα σε απολαυστικές φαχίτας, ζουμερές εντσιλάδας και μπουρίτος, τραγανά τάκος, ζωηρά τσίλι κον κάρνε, η γεύση αποκτάει χρώμα latino και οι Margaritas είναι ό,τι πρέπει δίπλα τους.

#4 «Square Sushi»

Nόστιμη γιορτινή βόλτα στην Κηφισιά σε 6 στάσεις - εικόνα 4

Ένα από τα δημοφιλή στέκια σούσι στα β.π., με μοντέρνο στιλ, προτείνει μια τεράστια ποικιλία από περίπου 150 διαφορετικά εδέσματα. New style (Picasso Roll, Miami Dragon Roll) και casual maki, vegetarian και tempura rolls (fried sushi), ρολά fusion (Sweet & Spicy Salmon Roll), nigiri και sashimi, σούσι σαλάτες και τεμπούρες σε γλυκές τιμές.

#5 «Buba»

Nόστιμη γιορτινή βόλτα στην Κηφισιά σε 6 στάσεις - εικόνα 5

Ο εξωτισμός που έχει απλωθεί σε αυτό το νεοκλασικό έχει τη σοφιστικέ ιδιαιτερότητα την οποία ξέρει πώς να διαμορφώνει ο Κωνσταντίνος Ζουγανέλης. Οι πολυτελείς ταπετσαρίες με τα πορτρέτα των βασιλιάδων της Ταϊλάνδης σας βάζουν σε exotic πνεύμα, το οποίο ταιριάζει απόλυτα με την κουζίνα που είναι κυρίως thai, με ολίγη Κίνα και Βιετνάμ.

«#6 Wagamama»

Nόστιμη γιορτινή βόλτα στην Κηφισιά σε 6 στάσεις - εικόνα 6

Το διάσημο casual πολυασιατικό εστιατόριο είναι φωτεινό, πολυεπίπεδο, με ωραίες, καθαρές γεωμετρικές γραμμές κι ένα μενού με πολλούς πειρασμούς. Άφθονα σούσι, γκιόζα και ράμεν αλλά και ποικίλα από κάρι, ντονμπούρι (μπολ με ρύζι και από πάνω λαχανικά, κρέας κ.ά.), τεπανιάκι και ταϊλανδέζικα. Μη φοβού τα καυτερά... Τα κάνουν ωραία!


Περισσότερες πληροφορίες

Dos Hermanos

Κυριαζή 24, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Square Sushi

Δηλιγιάννη 56, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Buba Bistrot Exotique

Παπαδιαμάντη 4, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Artisanal Lounge & Gardens

Ζηρίνη 2, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

Wagamama

Κασσαβέτη 3, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.