To «Chefi» κάνει κέφι με '80s και '90s party!

Mε ένα πάρτι αυτήν την Παρασκευή, με αγαπημένες μουσικές και open bar & μπουφέ υποδέχεται τις γιορτές το κεφάτο εστιατόριο του Χαλανδρίου.

To «Chefi» κάνει κέφι με '80s και '90s party!

Mε ένα πάρτι με αγαπημένες μουσικές και open bar & μπουφέ υποδέχεται τις γιορτές το «Chefi». Αυτήν την Παρασκευή 7/12, η στολισμένη πλέον ατμοσφαιρική μονοκατοικία του Χαλανδρίου που στεγάζει το εστιατόριο θα πλημμυρίσει με μουσικές από τις δεκαετίες του '80 και του '90, καθώς από την κονσόλα του DJ θα παρελάσουν από τους Duran Duran, τη Madonna και τον Μichael Jackson μέχρι τον Prince, τους New Order, τους Pet Shop Boys και αμέτρητους άλλους. Το open bar θα συμπληρώνουν οι signature και άλλες γεύσεις του εστιατορίου σε εκδοχή all you can eat fingerfood: κοτόπουλο tandoori, μπιφτεκάκια με γραβιέρα και λιαστή ντομάτα, μίνι ριζότο χωριάτικη σαλάτα, τιραμισού, μους σοκολάτας-espresso κ.α.

Είσοδος: € 30 κατ'άτομο

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΠΩΛΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
02/05/2024

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.