Το Etien Pizza Bar υποδέχεται την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου τον pizzaiolo Κυριάκο Λιοδάκη από το Granello Pizza, σε μια μοναδική four-hands βραδιά όπου η ιταλική παράδοση συναντά την τεχνική ακρίβεια και τη σύγχρονη προσέγγιση στη ζύμη.
Έχοντας ως οδηγό τον consultant chef Μάριο Τσακίρη, ο οποίος είναι και ambassador της Π.Ο.Π. ποικιλίας San Marzano της Nolano, το Etien Pizza Bar έχει καθιερώσει μία καθαρή γαστρονομική ταυτότητα που στηρίζεται στην απλότητα, στην τεχνική και στον σεβασμό στην πρώτη ύλη. Η προσοχή στη λεπτομέρεια —από την επιλογή του bespoke μείγματος αλεύρων από τον Molino Paolo Mariani και την αργή ωρίμαση της ζύμης, μέχρι την επιλογή προϊόντων υψηλής ποιότητας— αποτελεί το θεμέλιο της κουζίνας του Etien Pizza Bar.
Από την πλευρά του, το Granello έχει ξεχωρίσει για τη σχολαστικότητα στη ζύμη, τη χρήση υψηλής ποιότητας αλεύρων και την ισορροπία ανάμεσα στη ναπολιτάνικη παράδοση και τις σύγχρονες τεχνικές ψησίματος. Ο δημιουργός της, Κυριάκος Λιοδάκης, με σπουδές και σεμινάρια δίπλα σε Ιταλούς maestros ανήκει στη νέα φουρνιά pizzaioli που εξελίσσουν την ελληνική σκηνή με σεβασμό στις ιταλικές ρίζες, αλλά και με ιδέες προσαρμοσμένες στο σήμερα.
Η βραδιά Pizza Unites
Ο Μάριος Τσακίρης και ο Κυριάκος Λιοδάκης θα δημιουργήσουν ένα ειδικό μενού για μία βραδιά, αξιοποιώντας κορυφαίες πρώτες ύλες. Η τεχνική, ο χρόνος ωρίμασης και η θερμοκρασία γίνονται εργαλεία μιας άκρως ενδιαφέρουσας συνομιλίας. Αναμένεται μια σειρά από πίτσες που θα συνδυάζουν βαθιά νοστιμιά, αλλά και το προσωπικό ύφος των δύο πρωταγωνιστών της βραδιάς.
Το μοναδικό αυτό pizza event θα πλαισιώσει DJ set από τον George Kouzas, δημιουργώντας την ατμόσφαιρα μιας αυθεντικής ιταλικής γιορτής, χαλαρής, ζωντανής, γεμάτης μυρωδιές από φρεσκοψημένη ζύμη και μουσικές που συμπληρώνουν ιδανικά την εμπειρία.
Info
Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2025, από τις 18:00
Etien Pizza Bar, Πλαστήρα 10, Βούλα
Κρατήσεις: 2108950089
DJ Set: George Kouzas
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.
