Δύο μαέστροι της αθηναϊκής πίτσας δίνουν ραντεβού στη Βούλα

Η πίτσα, ως πράξη δημιουργίας και μοιράσματος, γίνεται αφορμή για μια ξεχωριστή συνεργασία στο Etien Pizza Bar.

Δύο μαέστροι της πίτσας δίνουν ραντεβού στη Βούλα

Το Etien Pizza Bar υποδέχεται την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου τον pizzaiolo Κυριάκο Λιοδάκη από το Granello Pizza, σε μια μοναδική four-hands βραδιά όπου η ιταλική παράδοση συναντά την τεχνική ακρίβεια και τη σύγχρονη προσέγγιση στη ζύμη.

Έχοντας ως οδηγό τον consultant chef Μάριο Τσακίρη, ο οποίος είναι και ambassador της Π.Ο.Π. ποικιλίας San Marzano της Nolano, το Etien Pizza Bar έχει καθιερώσει μία καθαρή γαστρονομική ταυτότητα που στηρίζεται στην απλότητα, στην τεχνική και στον σεβασμό στην πρώτη ύλη. Η προσοχή στη λεπτομέρεια —από την επιλογή του bespoke μείγματος αλεύρων από τον Molino Paolo Mariani και την αργή ωρίμαση της ζύμης, μέχρι την επιλογή προϊόντων υψηλής ποιότητας— αποτελεί το θεμέλιο της κουζίνας του Etien Pizza Bar.


Από την πλευρά του, το Granello έχει ξεχωρίσει για τη σχολαστικότητα στη ζύμη, τη χρήση υψηλής ποιότητας αλεύρων και την ισορροπία ανάμεσα στη ναπολιτάνικη παράδοση και τις σύγχρονες τεχνικές ψησίματος. Ο δημιουργός της, Κυριάκος Λιοδάκης, με σπουδές και σεμινάρια δίπλα σε Ιταλούς maestros ανήκει στη νέα φουρνιά pizzaioli που εξελίσσουν την ελληνική σκηνή με σεβασμό στις ιταλικές ρίζες, αλλά και με ιδέες προσαρμοσμένες στο σήμερα.

Η βραδιά Pizza Unites

Ο Μάριος Τσακίρης και ο Κυριάκος Λιοδάκης θα δημιουργήσουν ένα ειδικό μενού για μία βραδιά, αξιοποιώντας κορυφαίες πρώτες ύλες. Η τεχνική, ο χρόνος ωρίμασης και η θερμοκρασία γίνονται εργαλεία μιας άκρως ενδιαφέρουσας συνομιλίας. Αναμένεται μια σειρά από πίτσες που θα συνδυάζουν βαθιά νοστιμιά, αλλά και το προσωπικό ύφος των δύο πρωταγωνιστών της βραδιάς.

Το μοναδικό αυτό pizza event θα πλαισιώσει  DJ set από τον George Kouzas, δημιουργώντας την ατμόσφαιρα μιας αυθεντικής ιταλικής γιορτής,  χαλαρής, ζωντανής, γεμάτης μυρωδιές από φρεσκοψημένη ζύμη και μουσικές που συμπληρώνουν ιδανικά την εμπειρία.


Info

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2025, από τις 18:00  
Etien Pizza Bar,  Πλαστήρα 10, Βούλα
Κρατήσεις: 2108950089
DJ Set: George Kouzas

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

11+1 ιδέες για καλό brunch, αλλά και lunch στη χειμωνιάτικη Αθήνα

Πoύ θα φας ωραίο brunch αυτές τις γιορτές, και όχι μόνο. Σε ξενοδοχεία, μπαρ και δίπλα στο κύμα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/12/2025

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2025 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα βγούμε και τι μενού θα δοκιμάσουμε στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

"Villa Grigio 46": Brunch αλά ιταλικά

To aperitivo bar στο Παλαιό Φάληρο τιμά την κουλτούρα των aperitif αλλά και του brunch.

Το brunch που έγινε iconic επιστρέφει στο NEW Hotel

To NEW Hotel επαναφέρει το brunch που καθόρισε μια αγαπημένη συνήθεια και σύστησε στους Αθηναίους τη χαρά του κυριακάτικου πρωινού με στυλ.

"Athens Capital Hotel": Κρέπες, γαλέτες και lifestyle αλά γαλλικά στην καρδιά της πόλης

Aνακαλύψτε στο Galerie Café, στο lobby του "Athens Capital Hotel", ένα γευστικό ταξίδι που παντρεύει τη γαλλική παράδοση με την αθηναϊκή κομψότητα.

Η Κέρκυρα κατέβηκε στη Γλυφάδα και παρουσίασε το πιο ιδιαίτερο γευστικό της πρόσωπο

Για ένα βράδυ, ο εξαίρετος γευσιπλάστης Αριστοτέλης Μέγκουλας άφησε το Pomo d’ Oro της Κέρκυρας και μας σύστησε, μέσα από ένα πλούσιο μενού, τη βραβευμένη κουζίνα του: βαθιά τοπική, δημιουργική και απόλυτα προσωπική.

Στο Matsuhisa Athens για γιορτινό omakase

Το πολυβραβευμένο εστιατόριο υποδέχεται τις γιορτές με δυο εξαιρετικά μενού αλλά και αρκετές ακόμη γευστικές προεκτάσεις.