Στο Ovio για την World Pasta Day

Στο Ovio για την World Pasta Day

Την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου, το Ovio τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών με μια ξεχωριστή γιορτή αφιερωμένη στο πιο εμβληματικό στοιχείο της ιταλικής γαστρονομίας: τα ζυμαρικά.

Για το Ovio, τα ζυμαρικά ενσαρκώνουν την αυθεντικότητα της ιταλικής κουλτούρας, σε έναν συνδυασμό αυθεντικότητας, απλότητας και δημιουργικότητας, που αντικατοπτρίζει άλλωστε και τη φιλοσοφία του εστιατορίου. Από τις χειροποίητες παρασκευές και τις εκλεκτές πρώτες ύλες, μέχρι την τέλεια ισορροπία των γεύσεων σε κάθε μπουκιά, τα ζυμαρικά στο Ovio αφηγούνται μια ιστορία πάθους και φινέτσας.

ovio

Στο Ovio για την World Pasta Day 2025

Με αφορμή αυτή τη γιορτή το Ovio προσκαλεί τους λάτρεις των ζυμαρικών σε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και ατμόσφαιρας. Κάθε πιάτο συνοδεύεται από ένα δροσιστικό Spritz ή ένα ποτήρι εκλεκτού κρασιού, ολοκληρώνοντας έτσι την απόλυτη γαστρονομική απόλαυση.

Αυτή την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου και μέχρι τις 19:00, μπορείς να γιορτάσεις την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών με εκλεπτυσμένο φαγητό, μοναδική ατμόσφαιρα και το ιδανικό aperitivo στο ποτήρι σου.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Ovio

Απόλλωνος 4, κέντρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Deos Athens

Με γαστρονομική κατεύθυνση εστιασμένη στην ελληνική κουζίνα με μοντέρνες comfort πινελιές και επιλεγμένα τοπικά υλικά, το ατμοσφαιρικό εστιατόριο στα ψηλά του Πύργου Απόλλων κρατά στο προσκήνιο όχι μόνο την πανοραμική θέα, αλλά και τη γεύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
23/10/2025

Το Sister τη βλέπει λαϊκά και πάλι, κάθε Κυριακή

Τα μεσημέρια της πιο ανέμελης ημέρας της εβδομάδας παίρνουν ξανά απροσδόκητα διασκεδαστική τροπή στο thai bar restaurant του Ψυχικού.

Το Hafu του Σωτήρη Κοντιζά ανοίγει πλέον και το μεσημέρι

Σε περίπτωση που αναζητούσες μια ακόμη επιλογή για lunch στο αθηναϊκό κέντρο, μόλις τη βρήκες.

Το τέλος του πράσινου αστεριού της Michelin ίσως να μην αφορά τελικά κανέναν

Ο περίφημος γαστρονομικός οδηγός αφαιρεί αθόρυβα τα Green Stars και δε δίνει λογαριασμό πουθενά. Ήταν όμως ποτέ το πράσινο αστέρι κάτι περισσότερο από ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα;

Flame: Η νέα εποχή ενός αγαπημένου εστιατορίου στη Βούλα

Με fine casual φιλοσοφία και μενού που ξεχωρίζει για τη γεύση και την ισορροπία του, το Flame επανασυστήνεται ως all-day προορισμός με χαρακτήρα.

Αυτοί οι λαχανοντολμάδες είναι από τους νοστιμότερους της Αθήνας

Έχουν λάχανο ντελικάτο κι ανάλαφρο σα φύλλο gyoza, κρύβουν μέσα τους μαυλιστική μπουκιά από κόκκινη γαρίδα, και σερβίρονται σε ένα όμορφο loft στο Μοναστηράκι, με τον Παρθενώνα σα καρτ-ποσταλ.

Το Cupola γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών

Αν πιστεύεις ότι η ευτυχία κρύβεται σε ένα πιάτο με φρεσκομαγειρεμένα ζυμαρικά, το Cupola στο Παγκράτι σε καταλαβαίνει απόλυτα.