
Διαχρονικά ένα από τα πιο αγαπημένα σημεία των βορείων προαστίων, ειδικά όταν ο καιρός γλυκαίνει (λόγω της πάντοτε γοητευτικής αυλής του), το Cash περνά πια μια φάση γενικότερης ανανέωσης, υπό τη γευστική επιμέλεια του σεφ Θάνου Στασινού.

Από τις αρχές του καλοκαιριού, όταν και ο εξαίρετος nikkei γευσιπλάστης ανέλαβε την κουζίνα του φημισμένου bar restaurant στο Κεφαλάρι, επενδύει σε μια γαστρονομική ταυτότητα με καθαρές ασιατικές επιρροές και σύγχρονη τεχνική αντίληψη. Στα γνώριμα για τον βραβευμένο σεφ λημέρια της ιαπωνοστρεφούς -με ολίγη από Λατινική Αμερική- δημιουργίας, το μενού που παρουσιάζει διαθέτει ταυτότητα και νοστιμιά.



Η Cashάτη πρόταση του Στασινού περιλαμβάνει πιάτα σαν τις γαρίδες tempura με σάλτσα πρασοσέλινου, τις ταλιατέλες αγγουριού με βασιλικό καβούρι και σάλτσα από πιπέρι Σετσουάν και gyoza με σιτάκα απο την Κάσο και σάλτσα από μεξικάνικο achiote, παράλληλα και συμπληρωματικά με τα θαυμάσια σεβίτσε και το σούσι.

Η ίδια ανανεωτική προσέγγιση αντικατοπτρίζεται και στο χώρο, τουλάχιστον στο εξωτερικό έως τώρα, που διατηρεί την ατμοσφαιρικότητά του, προσθέτοντάς πινελιές φρεσκάδας σε ένα ευρύτερο πλαίσιο κομψού μινιμαλισμού.
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.