Το 'Cash' στην εποχή του Θάνου Στασινού

Aνανεωμένη αυλή και νέο γευστικό αφήγημα για το δημοφιλές bar restaurant των ΒΠ.

Το Cash στην εποχή του Θάνου Στασινού

Διαχρονικά ένα από τα πιο αγαπημένα σημεία των βορείων προαστίων, ειδικά όταν ο καιρός γλυκαίνει (λόγω της πάντοτε γοητευτικής αυλής του), το Cash περνά πια μια φάση γενικότερης ανανέωσης, υπό τη γευστική επιμέλεια του σεφ Θάνου Στασινού.

Το Cash στην εποχή του Θάνου Στασινού 4

Από τις αρχές του καλοκαιριού, όταν και ο εξαίρετος nikkei γευσιπλάστης ανέλαβε την κουζίνα του φημισμένου bar restaurant στο Κεφαλάρι, επενδύει σε μια γαστρονομική ταυτότητα με καθαρές ασιατικές επιρροές και σύγχρονη τεχνική αντίληψη. Στα γνώριμα για τον βραβευμένο σεφ λημέρια της ιαπωνοστρεφούς -με ολίγη από Λατινική Αμερική- δημιουργίας, το μενού που παρουσιάζει διαθέτει ταυτότητα και νοστιμιά. 

Το Cash στην εποχή του Θάνου Στασινού 1

Το Cash στην εποχή του Θάνου Στασινού 6

Το Cash στην εποχή του Θάνου Στασινού 5

Η Cashάτη πρόταση του Στασινού περιλαμβάνει πιάτα σαν τις γαρίδες tempura με σάλτσα πρασοσέλινου, τις ταλιατέλες αγγουριού με βασιλικό καβούρι και σάλτσα από πιπέρι Σετσουάν και gyoza με σιτάκα απο την Κάσο και σάλτσα από μεξικάνικο achiote, παράλληλα και συμπληρωματικά με τα θαυμάσια σεβίτσε και το σούσι. 

Το Cash στην εποχή του Θάνου Στασινού 2

Η ίδια ανανεωτική προσέγγιση αντικατοπτρίζεται και στο χώρο, τουλάχιστον στο εξωτερικό έως τώρα, που διατηρεί την ατμοσφαιρικότητά του, προσθέτοντάς πινελιές φρεσκάδας σε ένα ευρύτερο πλαίσιο κομψού μινιμαλισμού. 

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Cash

Δηλιγιάννη 54, Κεφαλάρι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το πρώτο Athens Asian Food Festival έρχεται στην Κυψέλη

Γεύσεις και εμπειρίες από Ιαπωνία, Κίνα, Κορέα, Ταϊλάνδη και άλλα μέρη, μαζί με DJ sets καταφθάνουν τον Οκτώβριο στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
09/09/2025

Στο high end bistro που δε 'συμπαθεί' τους ντόπιους, τρως μενού με €49

Το αιωρούμενο -όπως αυτοαποκαλείται- μπιστρό "Monsieur Claude" σε (προ)καλεί να πετάξεις πάνω από υψηλές επιδόσεις γαστριμαργικής ευφυΐας, με πιλότο έναν τολμηρό μισελενάτο σεφ.

Piraeus Taste Festival: Ο Πειραιάς γιορτάζει τη γαστρονομία

Το 4ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ του Δήμου Πειραιά καταφθάνει στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Διόλου τυχαία, αυτή η αυλή του Θησείου έχει εξελιχθεί σε ένα αθηναϊκό χιτ

Μάλλον γνωρίζεις ήδη για ποιο μεζεδοπωλείο-σουξέ μιλάμε.

Για ψαγμένη κουζίνα στο σχεδόν κρυφό bistro του αθηναϊκού κέντρου

Στην καρδιά της πόλης και σε ένα speakeasy σημείο της, ο Νίκος Ζερβός δημιουργεί γεύσεις που πρέπει να δοκιμάσεις.

Πανσέληνος και φαγητό σε 16 ταράτσες του αθηναϊκού κέντρου

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου είναι εδώ και εμείς σου προτείνουμε 15+1 σημεία στα 'ορεινά' του κέντρου για να την απολαύσεις.

4 νέες στάσεις στο 'χωριό' της Κυψέλης

Μπαρ, καφενεία και εστιατόρια που άνοιξαν τις τελευταίες εβδομάδες και ανανεώνουν το ενδιαφέρον σε μια από τις πιο δημοφιλείς γειτονιές της Αθήνας.