Το 'Cash' στην εποχή του Θάνου Στασινού

Aνανεωμένη αυλή και νέο γευστικό αφήγημα για το δημοφιλές bar restaurant των ΒΠ.

Το Cash στην εποχή του Θάνου Στασινού

Διαχρονικά ένα από τα πιο αγαπημένα σημεία των βορείων προαστίων, ειδικά όταν ο καιρός γλυκαίνει (λόγω της πάντοτε γοητευτικής αυλής του), το Cash περνά πια μια φάση γενικότερης ανανέωσης, υπό τη γευστική επιμέλεια του σεφ Θάνου Στασινού.

Το Cash στην εποχή του Θάνου Στασινού 4

Από τις αρχές του καλοκαιριού, όταν και ο εξαίρετος nikkei γευσιπλάστης ανέλαβε την κουζίνα του φημισμένου bar restaurant στο Κεφαλάρι, επενδύει σε μια γαστρονομική ταυτότητα με καθαρές ασιατικές επιρροές και σύγχρονη τεχνική αντίληψη. Στα γνώριμα για τον βραβευμένο σεφ λημέρια της ιαπωνοστρεφούς -με ολίγη από Λατινική Αμερική- δημιουργίας, το μενού που παρουσιάζει διαθέτει ταυτότητα και νοστιμιά. 

Το Cash στην εποχή του Θάνου Στασινού 1

Το Cash στην εποχή του Θάνου Στασινού 6

Το Cash στην εποχή του Θάνου Στασινού 5

Η Cashάτη πρόταση του Στασινού περιλαμβάνει πιάτα σαν τις γαρίδες tempura με σάλτσα πρασοσέλινου, τις ταλιατέλες αγγουριού με βασιλικό καβούρι και σάλτσα από πιπέρι Σετσουάν και gyoza με σιτάκα απο την Κάσο και σάλτσα από μεξικάνικο achiote, παράλληλα και συμπληρωματικά με τα θαυμάσια σεβίτσε και το σούσι. 

Το Cash στην εποχή του Θάνου Στασινού 2

Η ίδια ανανεωτική προσέγγιση αντικατοπτρίζεται και στο χώρο, τουλάχιστον στο εξωτερικό έως τώρα, που διατηρεί την ατμοσφαιρικότητά του, προσθέτοντάς πινελιές φρεσκάδας σε ένα ευρύτερο πλαίσιο κομψού μινιμαλισμού. 

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Cash

Δηλιγιάννη 54, Κεφαλάρι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα concept απευθείας από το Βερολίνο φέρνει στην Αθήνα πρωινό που δεν τελειώνει ποτέ

Το διάσημο all-day breakfast concept που καθιέρωσε το πρωινό ως εμπειρία ανεξαρτήτως ώρας, καταφθάνει και στην ελληνική πρωτεύουσα με το Benedict Berlin.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
13/12/2025

Τα εστιατόρια και οι ταβέρνες του χειμώνα

Τα μέρη που θα νοστιμίσουν τα χειμερινά ταξίδια σου σε όλη την Ελλάδα.

Η "Thigaterra" στο Ηράκλειο μας μυεί στο slow food της Μεγαλονήσου

Στον όμορφο χώρο του δημιουργικού κρητικού εστιατορίου στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου, που αξίζει την προσοχή μας στα χειμερινά ταξίδια μας στην Κρήτη, εκλεκτά τοπικά προϊόντα του νησιού αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδος αναδεικνύονται δημιουργικά.

Ένα burger με φουά γκρα και ένα με φρέσκια τρούφα σε περιμένουν στο Smash ‘n Bun

Από τις 18 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

Τι γεύση μας αφήνουν οι 'old new recipes' του Nonnas, στην Πλάκα

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της δημοφιλούς γειτονιάς.

"Σίλφιον" στα Γιάννενα: Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την ουσία

Στην καρδιά των Ιωαννίνων, το "Σίλφιον" φέρνει νέο αέρα στον σύγχρονο γαστρονομικό χάρτη της πόλης.

"Μεσογειακή Κουζίνα Αντωνιάδης"

Φρεσκομαγειρεμένα πιάτα που ισορροπούν ανάμεσα στο αυθεντικό και το comfort.