
Πέντε κορυφαίοι σεφ της παγκόσμιας γαστρονομικής σκηνής, ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για Χαλκιδική: Yannick Alléno, Gaggan Anand, Virgilio Martínez, Daniel Boulud και Emma Bengtsson θα προσφέρουν ένα συναρπαστικό ταξίδι στις γεύσεις του κόσμου, με το ανοιχτό για όλους διεθνές φεστιβάλ υψηλής γαστρονομίας Sani Gourmet 2025 να υποδέχεται λάτρεις της υψηλής κουζίνας από την Ελλάδα και το εξωτερικό από τις 11 Ιουλίου έως τις 22 Αυγούστου! Εσείς, κλείσατε τη θέση σας;

Οι πέντε σεφ θα δημιουργήσουν, αποκλειστικά για τους καλεσμένους του Sani Gourmet, μοναδικά μενού γευσιγνωσίας, αντλώντας έμπνευση από διαφορετικούς γαστρονομικούς προορισμούς - από το Περού και την Ινδία, έως την Γαλλία, την Νέα Υόρκη και τις Σκανδιναβικές χώρες - δημιουργώντας καινοτόμες και μοναδικές γευστικές προσεγγίσεις. Τα πέντε μενού γευσιγνωσίας των κορυφαίων σεφ θα συνοδεύονται από εκλεκτές και προσεκτικά επιλεγμένες λίστες κρασιών, συνδυάζοντας μοναδικά τους ελληνικούς με τους διεθνείς high-end αμπελώνες, ενώ με σταθερή προσήλωση στην ποιότητα και τη βιωσιμότητα, το Sani Resort συνεργάζεται και με τους τοπικούς παραγωγούς, δίνοντας έμφαση στις υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες για τις ανάγκες του Sani Gourmet.
Μέσα στο μαγευτικό φυσικό περιβάλλον της Χαλκιδικής και τις υψηλού επιπέδου υποδομές του Sani Resort, το Sani Gourmet 2025 υπόσχεται, για άλλη μία χρονιά, ένα ανεπανάληπτο γαστρονομικό ταξίδι, γεμάτο δημιουργία, καινοτομία και παγκόσμιου επιπέδου γεύσεις.
Θυμηθείτε εδώ το line up του Sani Gourmet 2025