Sani Gourmet 2025: Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή

Λίγες ώρες απομένουν για τον βραβευμένο θεσμό του Sani Resort, που από 11 έως 22 Αυγούστου θα μετατρέψει τη Χαλκιδική σε κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό, με σπουδαία όνομα της παγκόσμιας γεύσης να την επισκέπτονται για άλλη μια χρονιά.

Gaggan Anand Sani Gourmet 2025

Πέντε κορυφαίοι σεφ της παγκόσμιας γαστρονομικής σκηνής, ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για Χαλκιδική: Yannick Alléno, Gaggan Anand, Virgilio Martínez, Daniel Boulud και Emma Bengtsson θα προσφέρουν ένα συναρπαστικό ταξίδι στις γεύσεις του κόσμου, με το ανοιχτό για όλους διεθνές φεστιβάλ υψηλής γαστρονομίας Sani Gourmet 2025 να υποδέχεται λάτρεις της υψηλής κουζίνας από την Ελλάδα και το εξωτερικό από τις 11 Ιουλίου έως τις 22 Αυγούστου! Εσείς, κλείσατε τη θέση σας;

Daniel Boulud Sani Gourmet 2025

Οι πέντε σεφ θα δημιουργήσουν, αποκλειστικά για τους καλεσμένους του Sani Gourmet, μοναδικά μενού γευσιγνωσίας, αντλώντας έμπνευση από διαφορετικούς γαστρονομικούς προορισμούς - από το Περού και την Ινδία, έως την Γαλλία, την Νέα Υόρκη και τις Σκανδιναβικές χώρες - δημιουργώντας καινοτόμες και μοναδικές γευστικές προσεγγίσεις. Τα πέντε μενού γευσιγνωσίας των κορυφαίων σεφ θα συνοδεύονται από εκλεκτές και προσεκτικά επιλεγμένες λίστες κρασιών, συνδυάζοντας μοναδικά τους ελληνικούς με τους διεθνείς high-end αμπελώνες, ενώ με σταθερή προσήλωση στην ποιότητα και τη βιωσιμότητα, το Sani Resort συνεργάζεται και με τους τοπικούς παραγωγούς, δίνοντας έμφαση στις υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες για τις ανάγκες του Sani Gourmet.

Μέσα στο μαγευτικό φυσικό περιβάλλον της Χαλκιδικής και τις υψηλού επιπέδου υποδομές του Sani Resort, το Sani Gourmet 2025 υπόσχεται, για άλλη μία χρονιά, ένα ανεπανάληπτο γαστρονομικό ταξίδι, γεμάτο δημιουργία, καινοτομία και παγκόσμιου επιπέδου γεύσεις.

Θυμηθείτε εδώ το line up του Sani Gourmet 2025

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στο Smash ‘n Bun, για δύο εξόχως premium burgers

Από σήμερα, 18 Δεκεμβρίου, έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
18/12/2025

Ο οδηγός Michelin πάει Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη

Για το 2026, η Ελλάδα ενισχύει την παρουσία της στον Michelin Guide με την εκ νέου επιλογή εστιατορίων για την Αθήνα, την ένταξη για πρώτη φορά της συμπρωτεύουσας με πλήρη αξιολόγηση όλων των πιθανών διακρίσεων αλλά και της Σαντορίνης.

Η κατευναστική νοστιμιά του ΄Καφενείου'

Το σημαντικό σποτ του Κολωνακίου επέστρεψε για τα καλά με καθημερινό, καλομαγειρεμένο ελληνικό φαγητό αλλά και τον ρόλο του σημείου συνάντησης στη δημοφιλή γειτονιά της πόλης.

Δύο μαέστροι της αθηναϊκής πίτσας δίνουν ραντεβού στη Βούλα

Η πίτσα, ως πράξη δημιουργίας και μοιράσματος, γίνεται αφορμή για μια ξεχωριστή συνεργασία στο Etien Pizza Bar.

Ένα All Day Resto Bar με κάτι από Νάξο στο Παγκράτι

Πιάτα εμπνευσμένα από την εγχώρια γαστρονομία με twist αλλά και μια, γενικότερη, πολύ αξιόλογη ολοήμερη πρόταση.

11+1 ιδέες για καλό brunch, αλλά και lunch στη χειμωνιάτικη Αθήνα

Πoύ θα φας ωραίο brunch αυτές τις γιορτές, και όχι μόνο. Σε ξενοδοχεία, μπαρ και δίπλα στο κύμα.

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2025 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα βγούμε και τι μενού θα δοκιμάσουμε στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.