
Αν αναζητάτε ένα rooftop εστιατόριο που συνδυάζει ελληνική δημιουργική κουζίνα, αστική κομψότητα και εκπληκτική θέα στην Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό, τότε το "Olive Garden Rooftop Bar & Restaurant", στον 11ο όροφο του "Titania Hotel Athens" –μέλους της H Hotels Collection–, είναι το σημείο που πρέπει να ανακαλύψετε ή να επισκεφθείτε ξανά. Το "Olive Garden Rooftop Bar & Restaurant" υποδέχεται το καλοκαίρι με ένα ολοκαίνουργιο μενού.

Ο Executive Chef Χρήστος Τζιλήρας και ο Chef του "Olive Garden" Παναγιώτης Τερζόγλου υπογράφουν ένα γαστρονομικό ταξίδι με έμφαση στην εποχικότητα, τη φρεσκάδα και τις εκλεπτυσμένες ελληνικές γεύσεις. Ανάμεσα στις νέες προτάσεις ξεχωρίζουν πιάτα όπως η μαρινάτη σφυρίδα με σουμάδα και τζιτζιμπίρα από την Κέρκυρα και το καρπάτσιο βουβαλιού από τη λίμνη Κερκίνη με παλαιωμένη γραβιέρα Τήνου, ενώ στα κυρίως το λαβράκι σχάρας με καλοκαιρινά βότανα, φρέσκια ντομάτα και κροκέτα από ατζέμ πιλάφι ανταγωνίζεται το αρνάκι "κλέφτικο" με καπνιστό τυρί Μακεδονίας.

Για τους vegan επισκέπτες, ο μουσακάς λαχανικών με καπνιστή μελιτζάνα, κιμά μανιταριών, κρέμα αμυγδάλου και λιαστή ντομάτα είναι must! Φυσικά, το γεύμα κλείνει με signature επιδόρπια. Αυτό που κάνει το "Olive Garden" πραγματικά μοναδικό είναι η ατμόσφαιρα πολυτέλειας, που απογειώνεται από τη ζωντανή συνοδεία πιάνου. Τρεις φορές την εβδομάδα, ο ταλαντούχος πιανίστας Γιώργος Σχοινάς δημιουργεί με τις μελωδίες του ένα χαλαρωτικό περιβάλλον, που κάνει το δείπνο σας αξέχαστο!
"Titania Hotel Athens", Πανεπιστημίου 52, κέντρο, 2103326260, Olive Garden Athens, @olive_garden_athens