Στο Matsuhisa και για lunch

Aπό Δευτέρα έως Παρασκευή, το πολυβραβευμένο εστιατόριο σερβίρει ομακάσε μενού ή bento box και τα γαρνίρει με όμορφη θέα.

​​Matsuhisa Athens

Το Matsuhisa Athens είναι συνώνυμο της εκλεπτυσμένης fusion κουζίνας, γεύση της οποίας θα μπορείς πια να πάρεις και το μεσημέρι. Κι αυτό γιατί το γαστρονομικό ινστιτούτο της Βουλιαγμένης ανοίγει τις πόρτες του και τις μεσημεριανές ώρες τις καθημερινές -από Δευτέρα έως Παρασκευή- εγκαινιάζοντας ένα πολλά υποσχόμενο lunch break μενού. Η καινούρια αυτή προσθήκη έρχεται να συμπληρώσει το ήδη επιτυχημένο brunch των Σαββατοκύριακων. 

Στην καρδιά του Αστέρα Βουλιαγμένης και με θαυμάσια θέα στη θάλασσα, το Matsuhisa Athens προσφέρει πλέον μια μοναδική επιλογή για business meetings, μεσημεριανές συναντήσεις ή απλά μια απόδραση γεύσης. Ο συνδυασμός της παγκοσμίου φήμης γαστρονομίας του Nobu Matsuhisa με την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα δημιουργεί έναν αν μη τι άλλο ενδιαφέροντα γευστικό προορισμό.

Στο Matsuhisa Athens και για lunch 3

Στο Matsuhisa Athens και για lunch 1

Το μενού, που επιμελήθηκαν ο Executive Chef Τόνι Βρατσάνος και ο Head Chef Θωμάς Κουράκος, περιλαμβάνει δύο προτάσεις: Το Omakase Menu, μια εμπειρία τεσσάρων πιάτων με εκλεκτές επιλογές, όπως White Fish Dry Miso, Black Cod ή ελεύθερης βοσκής κοτόπουλο με Teriyaki sauce, και απολαυστικά επιδόρπια, καθώς και το Bento Box, ένα premium γεύμα δύο επιπέδων που αποκαλύπτει την ουσία της ιαπωνικής κουζίνας.

Διαβάστε Επίσης

Για όσους αναζητούν αυθεντικές γεύσεις, τα signature πιάτα, όπως το Yellowtail Jalapeño, τα Sashimi Tacos με σολωμό, τόνο ή αστακό και η διάσημη Matsuhisa Sashimi Salad, παραμένουν κορυφαίες επιλογές. Παράλληλα, οι λάτρεις του σούσι θα βρουν μια πλούσια ποικιλία που περιλαμβάνει από κλασικές μέχρι πιο τολμηρές δημιουργίες. 

Στο Matsuhisa Athens και για lunch 4


Info

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 896 0510
Το Omakase Menu διατίθεται στην τιμή των €65/άτομο κάθε μεσημέρι, Δευτέρα έως Παρασκευή / Το Bento Box διατίθεται στην τιμή των €60/ άτομο κάθε μεσημέρι, Δευτέρα έως Παρασκευή.

Ανανεωμένο ωράριο λειτουργίας: 
Δευτέρα: 13: 00 – 16:00 & 19:00 – 00:30 
Τρίτη: 13: 00 – 16:00 & 19:00 – 00:30
Τετάρτη: 13: 00 – 16:00 & 19:00 – 00:30
Πέμπτη: 13: 00 – 16:00 & 19:00 – 00:30
Παρασκευή: 13: 00 – 16:00 & 19:00 – 01:00
Σάββατο: 13:00 – 01:00
Κυριακή: 13:00 – 00:30 

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Matsuhisa Athens

Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Gajah: Το μυστικό νησί της Αθήνας είναι και πάλι εδώ

Το εξωτικό bar restaurant στη σκιά του ΣΕΦ επιστρέφει για ένα ακόμη θέρος και σερβίρει νέα πιάτα με έμπνευση από την Ιταλία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
16/06/2025

Σε αυτή την ταβέρνα του 1930, οι Αθηναίοι πηγαίνουν ξανά και ξανά

Γεύσεις χωρίς μυστικά, κρασιά που θα έβρισκες σε γκραν ρεστοράν, έργα τέχνης αλλά, κυρίως, μία μόνιμη αίσθηση διακοπών κάνουν τη διαφορά.

Πού θα φας σήμερα ένα από τα καλύτερα παγωτά της Ελλάδας

Μία ξεχωριστή μέρα αυθεντικής γεύσης σε ένα απροσδόκητο σημείο.

Στη Μαργαρώ ζει ακόμα η παλιά ψαροταβέρνα της γειτονιάς

Ξεκίνησε σαν ταβερνάκι για τον κόσμο του λιμανιού, έφτασε να είναι προορισμός. Η Μαργαρώ προσφέρει εκείνη την απλή, καθημερινή "έξοδο για ψαράκι" που έχει λείψει καιρό τώρα από την πόλη, Κι αυτό στηρίζει τη διαχρονική επιτυχία της.

S. Pellegrino: Μας υποδέχεται στο "Sissitio Rhodes Fine Art, Taste & Culture"

Στην καρδιά της μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου, το ανανεωμένο στέκι-σημείο αναφοράς στο νησί των Ιπποτών για την ολιστική εμπειρία εξόδου που προσφέρει, ανοίγει διάπλατα και φέτος τη γαστρονομική του βεντάλια, πλήρως συντονισμένο με τις διεθνείς τάσεις της αγοράς.

Καλοκαίρι στην πόλη: Για ψαρικά και δροσερές σαλάτες στην Τζουζούκα

Το μενού και το περιβάλλον της Τζουτζούκας θα σε μεταφέρουν σε ένα ελληνικό νησί χωρίς να έχεις φύγει από την Αθήνα.

Maiolica restaurant Sifnos: Παλίρροια γεύσης με oriental τέμπο στη Σίφνο

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Πλατύ Γιαλού στη Σίφνο, το "Maiolica" υπογράφει μια γευστική εμπειρία με μεσογειακό ταμπεραμέντο και ανατολίτικες πινελιές, παντρεύοντας τοπικές πρώτες ύλες με κοσμοπολίτικη φινέτσα σε ένα από τα πιο ξεχωριστά τραπέζια του Αιγαίου.