To Dine Athens επιστρέφει για 9η χρονιά

Για άλλη μία χρονιά, η Alpha Bank προσκαλεί το foodie κοινό σε μία γαστρονομική περιπέτεια, όπου περίφημες αθηναϊκές κουζίνες γίνονται προσιτές για όλους.

Dine Athens 2025

Με πάνω από 150 εστιατόρια στο δίκτυο του, το Dine Athens που διοργανώνει η Alpha Bank ξεκίνησε τη Δευτέρα 3 Μαρτίου να προσφέρει σε όλους τους κατοίκους της Αθήνας μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες.

Μέχρι και τις 23 Μαρτίου, όλοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν νέες γεύσεις και πιάτα σε κάποια από τα διαθέσιμα εστιατόρια, που θα προσφέρουν τα μενού τους σε προσιτές τιμές. Καλύπτοντας τους διασημότερους και γευστικότερους προορισμούς της πόλης, το Dine Athens περιλαμβάνει μενού από 20 έως 60 ευρώ αλλά και προτάσεις μενού των 80 ευρω αποκλειστικά σε εστιατόρια Michelin , ενώ για τους κατόχους των καρτών Alpha Bank παρέχεται επιπλέον έκπτωση 10%.

Masterclasses, Michelinάτες προσωπικότητες και Χρυσοσκουφάτα εστιατόρια

Στα πλαίσια του Dine Athens, θα πραγματοποιηθούν και μία σειρά από δράσεις αποκλειστικά για τους Πελάτες της Τράπεζας, όπως masterclasses με διάσημους Έλληνες σεφ (Στέλιος Παρλιάρος, Αλέξανδρος Παπανδρέου και Αντώνης Σελέκος), και wine tasting journeys με τους Γιώργο Παπαζαχαρία, Νίκο Σκλήρα και Άγγελο Ιατρίδη.

Παράλληλα, η παγκοσμίου φήμης Global Michelin Star Chef, Jessica Rosval, θα δημιουργήσει για το ελληνικό κοινό ένα μοναδικό μενού, στηριζόμενη στο μοναδικό της στυλ που εστιάζει στη βιώσιμη γαστρονομία, στην αξιοποίηση τοπικών πρώτων υλών και στο μαγείρεμα στην ανοιχτή φωτιά. Επιπλέον, ο Γρηγόρης Κίκης και ο Herve Ponzato σας προσκαλούν σε μία Michelin βραδιά με εμβληματικά πιάτα. Τέλος, ο Σταμάτης Μισομικές θα αναδείξει τη σύνδεση Τέχνης και Μαγειρικής που περιλαμβάνει ιδιωτική ξενάγηση στο ΕΜΣΤ και εμπειρία fine dining με την υπογραφή του διάσημου σεφ.

Τόνωση της αγοράς εστίασης

Εδώ και 9 χρόνια, το Dine Athens by Alpha Bank έχει γίνει θεσμός, στηρίζοντας τον κλάδο της εστίασης σε μία off-peak περίοδο. Το 2024, πάνω από 40.000 Αθηναίοι απόλαυσαν τα μενού των 130 εστιατορίων που συμμετείχαν στο πρόγραμμα σε ειδικές τιμές. Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, με το πρόγραμμα αυτό η Τράπεζα θα στηρίξει φιλανθρωπικά ιδρύματα μέσω του οργανισμού ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

CTC Urban Gastronomy

Συμπληρώνοντας 10 χρόνια ζωής φέτος, το εστιατόριο του Αλέξανδρου Τσιοτίνη στον Κεραμεικό παραμένει φρέσκο και παιχνιδιάρικο, και συνεχίζει να εξελίσσεται, αναδομώντας τη γαστρονομική κληρονομιά της Ελλάδας με δημιουργικότητα που κρατά τον πήχη ψηλά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
13/12/2025

Ένα concept απευθείας από το Βερολίνο φέρνει στην Αθήνα πρωινό που δεν τελειώνει ποτέ

Το διάσημο all-day breakfast concept που καθιέρωσε το πρωινό ως εμπειρία ανεξαρτήτως ώρας, καταφθάνει και στην ελληνική πρωτεύουσα με το Benedict Berlin.

Τα εστιατόρια και οι ταβέρνες του χειμώνα

Τα μέρη που θα νοστιμίσουν τα χειμερινά ταξίδια σου σε όλη την Ελλάδα.

Η "Thigaterra" στο Ηράκλειο μας μυεί στο slow food της Μεγαλονήσου

Στον όμορφο χώρο του δημιουργικού κρητικού εστιατορίου στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου, που αξίζει την προσοχή μας στα χειμερινά ταξίδια μας στην Κρήτη, εκλεκτά τοπικά προϊόντα του νησιού αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδος αναδεικνύονται δημιουργικά.

Ένα burger με φουά γκρα και ένα με φρέσκια τρούφα σε περιμένουν στο Smash ‘n Bun

Από τις 18 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

Τι γεύση μας αφήνουν οι 'old new recipes' του Nonnas, στην Πλάκα

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της δημοφιλούς γειτονιάς.

"Σίλφιον" στα Γιάννενα: Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την ουσία

Στην καρδιά των Ιωαννίνων, το "Σίλφιον" φέρνει νέο αέρα στον σύγχρονο γαστρονομικό χάρτη της πόλης.