
Μοναδικές καλοφαγικές εμπειρίες ετοιμάζει το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας, τιμώντας την ελληνική παράδοση μέσα από μια μεγάλη γευστική γιορτή. Ειδικά μενού για την Καθαρά Δευτέρα και την 25η Μαρτίου, θα αναδείξουν την αυθεντική ελληνική και μεσογειακή κουζίνα, στα εστιατόρια Taverna 37 και Mercato.
Καθαρά Δευτέρα & 25η Μαρτίου στην Taverna 37

Για την Καθαρά Δευτέρα στις 3 Μαρτίου, η "Taverna 37" και ο σεφ Αλέξανδρος Κοσκινάς ετοιμάζει παραδοσιακό μενού γεμάτο αρώματα και γεύσεις από το ελληνικό σαρακοστιανό τραπέζι, με θέα το Σαρωνικό. Εκλεκτά θαλασσινά, φρέσκες σαλάτες, ταραμοσαλάτα, χταποδάκι ξιδάτο και καλαμάρι στη σχάρα θα φέρουν γεύση σαρακοστής, παρέα με σπιτικά γλυκίσματα και φρεσκοψημένες λαγάνες. Κόστος: 95€/άτομο.
Στις 25 Μαρτίου, η Taverna 37 τιμά την ελληνική παράδοση με μπακαλιάρο σκορδαλιά, συνδυάζοντας τη νοσταλγία της ελληνικής κουζίνας με τη φινέτσα των αυθεντικών γεύσεων.
Καθαρά Δευτέρα στο Mercato

Για μια εναλλακτική γαστρονομική προσέγγιση, το Mercato και η σεφ Μάγκυ Ταμπακάκη προτείνουν ένα ξεχωριστό brunch για την Καθαρά Δευτέρα. Με έμπνευση από τη μεσογειακή και ιταλική κουζίνα, το μενού περιλαμβάνει φρέσκα θαλασσινά, λαχανικά εποχής, όσπρια και χειροποίητα ζυμαρικά, προσφέροντας μια κοσμοπολίτικη εμπειρία νηστείας. Κόστος: 80€/άτομο.
Winter Menu στην Taverna 37

Φυσικά, οι αυθεντικές ελληνικές γεύσεις έχουν σταθερό ραντεβού στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens καθ' όλη τη διάρκεια του χειμώνα, αφού η Taverna 37 προτείνει καθημερινά μενού βασισμένο σε εκλεκτά ελληνικά προϊόντα και παραδοσιακές συνταγές. Ζουμερά ψητά, εκλεκτά τυριά, φρέσκα θαλασσινά και λαχανικά δημιουργούν μια γαστρονομική εμπειρία που παντρεύει την παράδοση με τη σύγχρονη μαγειρική.