Wine pairing στο "Amber Cellar Bar & Restaurant"

Οι λάτρεις της γαστρονομίας και του κρασιού θα απολαύσουν ένα ταξίδι γεύσεων στην ελληνική κουζίνα, αποτέλεσμα δημιουργικής σύμπραξης των Δημήτρη Στειακάκη και Στέλιου Μάκαρη με την εταιρεία Aiolos.

Wine pairing στο 'Amber Cellar Bar & Restaurant'

Ο Όμιλος Mitsis προσκαλεί στις 31 Μαΐου τους λάτρεις της γαστρονομίας και του κρασιού σε μια βραδιά wine pairing στο "Amber Cellar Bar & Restaurant", στο ισόγειο του νέου αστικού ξενοδοχείου "Mitsis N’U Piraeus Port", στο λιμάνι του Πειραιά. 

Wine pairing στο

Οι επισκέπτες θα απολαύσουν ένα ταξίδι γεύσεων στην ελληνική κουζίνα, αποτέλεσμα δημιουργικής σύμπραξης των Δημήτρη Στειακάκη (Executive Chef του Ομίλου Mitsis) και Στέλιου Μάκαρη (chef του "Amber Cellar Bar & Restaurant") με την εταιρεία Aiolos, γνωστή για τα υψηλής ποιότητας ελληνικά κρασιά της.

Wine pairing στο

Έχοντας στο επίκεντρο τόσο την ελληνική παράδοση όσο και την καινοτομία, oι chefs με την πρωτοποριακή τους προσέγγιση στην αυθεντική ελληνική κουζίνα έχουν ετοιμάσει μια γευστική εμπειρία πέντε πιάτων, βασισμένων στην εποχικότητα και στον τοπικό χαρακτήρα των εξαιρετικών προϊόντων της ελληνικής γης. Τον πλούτο και την απλότητα των γεύσεων των πρώτων υλών, αναδεικνύουν οι μοναδικές ποικιλίες Ελλήνων παραγωγών, όπως η Αρμύρα από το Κτήμα Σκούρα (Chardonnay, Μαλαγουζιά), το Κτήμα Αργυρού Σαντορίνη (Ασύρτικο) καθώς και το μοναδικό Vinsanto First Release 2016, επίσης από το κτήμα Αργυρού.

Wine pairing στο

Για να εξασφαλίσετε τη θέση σας καλέστε στο 214 409 1060 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.mitsis.com

Προσέλευση: 8.30-9.30 μ.μ.
Tιμή: € 48 ανά άτομο

Περισσότερες πληροφορίες

Amber Cellar

Αριστείδου 16-20 (ξεν. «Mitsis N’U Piraeus Port»), Πειραιάς
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα concept απευθείας από το Βερολίνο φέρνει στην Αθήνα πρωινό που δεν τελειώνει ποτέ

Το διάσημο all-day breakfast concept που καθιέρωσε το πρωινό ως εμπειρία ανεξαρτήτως ώρας, καταφθάνει και στην ελληνική πρωτεύουσα με το Benedict Berlin.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
13/12/2025

Τα εστιατόρια και οι ταβέρνες του χειμώνα

Τα μέρη που θα νοστιμίσουν τα χειμερινά ταξίδια σου σε όλη την Ελλάδα.

Η "Thigaterra" στο Ηράκλειο μας μυεί στο slow food της Μεγαλονήσου

Στον όμορφο χώρο του δημιουργικού κρητικού εστιατορίου στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου, που αξίζει την προσοχή μας στα χειμερινά ταξίδια μας στην Κρήτη, εκλεκτά τοπικά προϊόντα του νησιού αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδος αναδεικνύονται δημιουργικά.

Ένα burger με φουά γκρα και ένα με φρέσκια τρούφα σε περιμένουν στο Smash ‘n Bun

Από τις 18 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

Τι γεύση μας αφήνουν οι 'old new recipes' του Nonnas, στην Πλάκα

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της δημοφιλούς γειτονιάς.

"Σίλφιον" στα Γιάννενα: Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την ουσία

Στην καρδιά των Ιωαννίνων, το "Σίλφιον" φέρνει νέο αέρα στον σύγχρονο γαστρονομικό χάρτη της πόλης.

"Μεσογειακή Κουζίνα Αντωνιάδης"

Φρεσκομαγειρεμένα πιάτα που ισορροπούν ανάμεσα στο αυθεντικό και το comfort.