Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Με θέα την Αθηναϊκή Ριβιέρα αλλά και αξεπέραστη νοστιμιά, αφού και αυτό υποκλίνεται στη φιλοσοφία για "ποιοτικό ψάρι για όλους", το 'Barbounaki' της Βουλιαγμένης αποτίνει και αυτό φόρο τιμής στους πλούσιους θησαυρούς της θάλασσας με μια, κατά τα συνήθη, προσεκτικά επιλεγμένη λίστα από ψάρια και θαλασσινά. 

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης 3

Οι γνώριμες από τα άλλα "Μπαρμπουνάκια" γεύσεις από ωμό ψάρι, δημιουργίες οστρακοειδών, αλλά και οι ψαριές της ημέρας, εδώ εμπλουτίζονται, όχι μόνο με μερικές νέες και άκρως ενδιαφέρουσες ετικέτες κρασιών, αλλά και με νέα πιάτα, όπως το σεβίτσε λευκού ψαριού και τα μαύρα ταλιολίνι με ψάρια και γαρίδες.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης 7

 
Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης 6

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης 5

Την εσωτερική διακόσμηση έχει επιμεληθεί η αρχιτέκτονας Αφροδίτη Μπονάτσου (του γραφείου Stones & Walls) και αντικατοπτρίζει μια πολυτελή αλλά ταυτόχρονα ανάλαφρη διάθεση ζωής και διασκέδασης, που θυμίζει παραθαλάσσια μεν, εκλεκτική δε, ψαροταβέρνα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης 1

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης 2

Τα φυσικά υλικά όπως το ξύλο, η ψάθα, η πέτρα, ο πηλός, τα σχοίνινα στοιχεία -όλα σε natural αποχρώσεις- δημιουργούν ένα κομψό και παράλληλα φιλόξενο σκηνικό που αναδεικνύει την ομορφιά του παράκτιου περιβάλλοντος χώρου.
 
Είτε πρόκειται για ένα ανέμελο γεύμα μετά το μπάνιο, είτε για ένα ρομαντικό δείπνο με άρωμα και γεύση αλμύρας, στο 'Barbounaki' της Βουλιαγμένης θα αποθεώσεις την ουσία της ελληνικής φιλοξενίας και της γαστρονομικής ευδαιμονίας της.


Info

Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης, Λαιμός Βουλιαγμένης 
Τηλ. 210 2650500
Ανοιχτά Δευτέρα – Κυριακή 13:00 - 01:00

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/05/2024

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"

Ένας χρόνος 'Esthio', με οινο-σιτο-μουσικό γενέθλιο event

Ένα ξεχωριστό event για το feelgood εστιατόριο, αυτή την Κυριακή 19/05.