Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

asteria1

Ένα κύμα από δυνατές νέες αφίξεις οσμιζόμαστε πως θα σηκωθεί στην Αθήνα την περίοδο αμέσως μετά το Πάσχα και μέχρι τον Ιούνιο, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζει σίγουρα η εκ βάθρων ανανέωση που επιφυλάσσει ο Όμιλος Παπαθεοχάρη και η Grivalia στα θρυλικά Αστέρια της Γλυφάδας. Μια πρώτη γεύση των εξελίξεων στη χαρισματική αυτή χερσόνησο που έχει γράψει τη δική της χρυσή ιστορία στο αθηναϊκό lifestyle προσφέρει ήδη το "One&Only Aesthesis", που αποτελεί βεβαίως κεφάλαιο από μόνο του, τα φιλόδοξα ωστόσο σχέδια δεν τελειώνουν εδώ αλλά απλώνονται στην ευρύτερη επικράτεια των Αστεριών.

asteria2

Έτσι, στην είσοδο του συγκροτήματος το βραβευμένο εστιατόριο "Ark" παραμένει ασφαλώς στη θέση του, σερβίροντας τη χαρακτηριστική ελληνική κουζίνα που δημιουργεί ο σπουδαίος σεφ Γιάννης Μπαξεβάνης, όμως τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου θα κάνουν πρεμιέρα δύο ολοκαίνουργια εστιατόρια, τα οποία ενορχηστρώνει γαστρονομικά ο βραβευμένος σεφ Ντίνος Φωτεινάκης. Πρόκειται για το "Bungalow 7" που θα σερβίρει μεσογειακή κουζίνα με ασιατικές επιρροές και sushi, και το "Balux Family" που όπως αφήνει να εννοηθεί και το όνομά του θα έχει comfort γευστικό χαρακτήρα και ειδική μέριμνα για τους μικρούς του επισκέπτες. 

asteria3

Μαζί τους επιστρέφει επίσης η ιστορική πλαζ των Αστεριών, αναβιώνοντας την αίγλη του παρελθόντος σε retro chic ύφος με vintage ομπρέλες και σύγχρονες εγκαταστάσεις, ενώ αντίστοιχο μοτίβο θα έχει και η εξωτερική adults only πισίνα με τις ρετρό ξαπλώστρες και ομπρέλες. Το ειδυλλιακό περιβάλλον μπροστά στη θάλασσα συμπληρώνει το "Pool Bar", που από την μαγική ώρα του ηλιοβασιλέματος και μετά θα σερβίρει εκλεπτυσμένο fingerfood, διά χειρός Φωτεινάκη και αυτό, αλλά και τα σπέσιαλ κοκτέιλ που υπογράφουν, όπως και στους υπόλοιπους χώρους του συγκροτήματος, το ταλαντούχο δίδυμο των Δημήτρη Καραπάνου και Βασίλη Σγουρομάλλη. Περισσότερες λεπτομέρειες θα σας πούμε σύνομα. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Μια food, wine and art εμπειρία στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης

Το Wine Style διοργανώνει μία εκδήλωση υψηλής γαστρονομίας στο "Nyn Esti", ενώ θα προηγηθεί περιήγηση για τους συμμετέχοντες στα σημαντικότερα έργα της σειράς εκθέσεων με τίτλο: "Κι αν οι γυναίκες κυβερνούσαν τον κόσμο;".

Το "Psyche Wine Bar" κλείνει δύο χρόνια και το γιορτάζει

Το "Psyche" εδώ και δύο χρόνια ενσαρκώνει την ουσία ενός σύγχρονου wine bar, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τη γοητεία μιας αυθεντικής όασης στην καρδιά της πρωτεύουσας.

Bloom project: Ο νέος all day καλοκαιρινός προορισμός στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Από το πρωί με καφέ, σνακ στην παραλία, healthy bowls, kids menu με όλες τις αγαπημένες γεύσεις, μέχρι αργά το βράδυ με επιλογές πιάτων και cocktails, το "Bloom" γίνεται το νέο hot spot της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Πίτσα ή μακαρόνια; Ανακαλύψτε τη πιτσαρία /σπαγγετερία που φτιάχνει τα καλύτερα στο Μαρούσι

Από τη μικρή του αρχή με μόλις μερικά τραπέζια και μόνο μια/δυο πίτσες στο μενού, σύντομα η φήμη του εστιατορίου μεγάλωσε και ήρθε κοντά μας στο Μαρούσι.

S. Pellegrino: Mας υποδέχεται στο εστιατόριο του "Κρεοπωλείου Διαμέλας"

Το κρεοφαγικό εστιατόριο στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, του κρεοπωλείου που ταυτίζει το όνομά του με την ποιότητα από το 1962, αναδεικνύει το καλό ελληνικό κρέας σε πιάτα μοναδικής νοστιμιάς.