Καθαρά Δευτέρα στο 'St. George Lycabettus'

Καθαρά Δευτέρα στο 'St. George Lycabettus'

Στην περίπτωση που έχεις αποφασίσει να παραμείνεις εντός των αθηναϊκών τειχών την Καθαρά Δευτέρα και σε συγκινεί το ενδεχόμενο να πετάξεις χαρταετό στο λόφο του Λυκαβηττού, τότε πρέπει να γνωρίζεις πως μία ενδιαφέρουσα γευστική προοπτική σε σε περιμένει στο ξενοδοχείο 'St. George Lycabettus'. Εκεί, ο βραβευμένος executive chef, Στέφανος Παπανικολάου, έχει ετοιμάσει ένα gourmet buffet με θαλασσινές γεύσεις, στο 'Grand Balcon'.

Λαγάνες χειροποίητες, χταποδοσαλάτα με κρεμμυδάκια, πιπεριές με χαρουπόμελο , μύδια αχνιστά με λευκό κρασί και μαραθόριζα, γαρίδες με κουρκούτι και λαδολέμονο μαστίχας, σουπιές με άγρια χόρτα, παραδοσιακός μπακαλιάρος τηγανιτός και πολλά άλλα σε περιμένουν.

Από τα μπαλκόνια του 'La Suite Lounge' και του 'Le Grand Balcon' θα "μετρήσεις τους χαρταετούς της πόλης" στο λόφο του Λυκαβηττού, στου Φιλοπάππου και μέχρι τον Σαρωνικό, ατενίζοντας την Αθήνα από ψηλά.

Οι μικροί φίλοι έχουν πάντοτε την τιμητική τους εδώ. Και θα τους περιμένουν παιδαγωγοί-animateurs της Nannuka, με ατελείωτα παιχνίδια και κατασκευή χαρταετών.


Info

Καθαρά Δευτέρα - Buffet 12:00 – 16:00
€48 κατ’άτομο – παιδιά μέχρι 12 ετών -50%
Για περισσότερες πληροφορίες: 210 7416191
Κάντε την κράτηση σας εδώ

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.