Tasty Awards 2024 x Esquire: Για fusion κουζίνα και σούσι στην Αθήνα

Ήρθε η ώρα να ψηφίσεις το αγαπημένο σου εστιατόριο στην κατηγορία Sushi & Fusion των Tasty Awards 2024 x Esquire.

Tasty Awards 2024 x Esquire

Στην αρχή τρόμαζε και μόνο στη σκέψη να φάει κανείς στην Ελλάδα ωμό ψάρι - τουλάχιστον με τον τρόπο που το παρουσίαζε και τον επεξεργαζόταν η ιαπωνική γαστρονομική κουλτούρα. Έπειτα φλέρταρε με την ιδέα του ως status symbol. Πλέον, είναι κάτι συνηθισμένο και ιδιαιτέρως αγαπητό στο αθηναϊκό κοινό. Αλλά δεν είναι μόνο το σούσι και η ιαπωνική γευστική κουλτούρα που ήρθε να ενσωματωθεί στα δικά μας, dining out, ήθη και έθιμα. 

Παράλληλα, αναπτύχθηκε μία αξιόλογη fusion σκηνή με άκρως ενδιαφέρουσες μίξεις υλικών, κουζινών και φιλοσοφιών, ειδικά μετά και την είσοδο των nikkei εστιατορίων στο παιχνίδι. Ακριβώς αυτού του είδους τα μέρη περιλαμβάνει η κατηγορία Sushi & Fusion των Tasty Awards 2024 x Esquire

Ψηφίζεις λοιπόν το αγαπημένο σου εστιατόριο εδώ.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν σε μια ξεχωριστή τελετή τον Μάρτιο του 2024.

ΧΟΡΗΓΟΙ TASTY AWARDS 24 x ESQUIRE
Βίκος
Βίκος Cola
Don Papa Rum
Lafazanis Winery
Metro Cash & Carry

Υποστηρικτής: Caffè L'Antico

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/05/2024

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"

Ένας χρόνος 'Esthio', με οινο-σιτο-μουσικό γενέθλιο event

Ένα ξεχωριστό event για το feelgood εστιατόριο, αυτή την Κυριακή 19/05.