Andaman: Κλείνει 10 χρόνια και το γιορτάζει με ένα Thai-Latin party

Andaman

Το "Andaman", το πιο εξωτικό εστιατόριο της Αθήνας, γιορτάζει 10 χρόνια λειτουργίας με μία Thai-Latin Fusion Fiesta! Εξωτικό ταϊλανδέζικο φαγητό και cocktails υπό τη θέα του πιο funky Latin Show από επαγγελματίες χορευτές, που θα σας ξεσηκώσουν, σας περιμένουν το απόγευμα της Κυριακής 28/1 στα Πετράλωνα.

Η ομάδα του "Andaman", σας καλωσορίζει στον εξωτικό της κόσμο με το δημοφιλές Andaman Cocktail, ενώ οι αφροδισιακές μυρωδιές από κάρι, galangal, lemongrass θα σας ανοίξουν την όρεξη για φαγητό και χορό στους ρυθμούς του Cha Cha, της Rumba και της Salsa.

Μια spicy βραδιά που θα εκτείνεται σε δύο χώρους, την αισθησιακή σάλα και την εξωτική ταράτσα (θερμαινόμενη) και θα κάνει αυτό το χειμώνα… καλοκαίρι, χαρίζοντας tropical γευστικές και χορευτικές αναμνήσεις!

Αλόπης 65, Αθήνα
Κάντε την κράτησή σας: 211 210 4939, FacebookInstagramTik Tok 

Περισσότερες πληροφορίες

Andaman

Αλόπης 65 & Πυλάδου 1, Κάτω Πετράλωνα
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΠΩΛΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
02/05/2024

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.