Η Αγγελική Χαραμή για δύο νόστιμα βράδια στο 'Ark'

Η αναγνωρισμένη βίγκαν σεφ προσφέρει ένα "Ταξίδι στη Γεύση", στις 21 και 22 Δεκεμβρίου, στο δημοφιλές bar restaurant της Γλυφάδας.

Η Αγγελική Χαραμή για δύο νόστιμα βράδια στο 'Ark'

Η αναγνωρισμένη σεφ Αγγελική Χαραμή, πρωτοπόρος της plant based γαστρονομίας, φιλοξενείται στο 'ARK' (Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2023) για δύο αξέχαστες βραδιές γεμάτες γαστρονομική απόλαυση. Η Αγγελική Χαραμή είναι τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η σεφ του ξενοδοχείου 'Koukoumi', το οποίο αποτελεί το πρώτο και μοναδικό vegan ξενοδοχείο στην Ελλάδα και το μοναδικό vegan πεντάστερο στην Ευρώπη. Επιπλέον, η ίδια έχει διδάξει τη vegan κουζίνα και εργάζεται σε διάφορα projects ανά τον κόσμο. 

Ακολουθώντας τις αρχές της απλότητας και της ισορροπίας,  εκφράζοντας τη φιλοσοφία του βιγκανισμού, η Αγγελική Χαραμή παρουσιάζει ένα εκλεπτυσμένο μενού με 7 δημιουργικά πιάτα, καθένα εμπνευσμένο από την ποικιλία της φύσης και τη γαστρονομική ανάμειξη διαφόρων πολιτισμών.

Η Αγγελική Χαραμή για δύο νόστιμα βράδια στο 'Ark' 1

Το μενού της, " Ένα Ταξίδι στη Γεύση", θα φιλοξενεί μεταξύ άλλων πιάτα σαν την καπνιστή μελιτζάνα με καμπαγιάκι, λάδι σχοινόπρασου, chilli strings, φουντούκι και crispy πράσο, το εικονικό ριζότο από τοπιναμπούρ, με κρέμα φουντουκιού chips τοπιναμπούρ, αγκινάρα κονφί, τρούφα και χώμα καπνιστού τοπιναμπούρ, το καπνιστό λάχανο με miso από κριθάρι ή το φιλέτο σεϊτάν με αρωματική τερίνα πατάτας, σάλτσα πόρτο με ρόδι, αφρός μανιταριού, που καπνίζεται σε ευκάλυπτο.


Info

Γρ. Λαμπράκη 2, Αστέρια Γλυφάδας

Πληροφορίες και κρατήσεις: 210 894 8882

21 & 22 Δεκεμβρίου 2023

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Τρελή Ροδιά: Η νέα άφιξη στα Άνω Πετράλωνα όπου θα φας καλά και φθηνά

Η νέα γαστροταβέρνα των Πετραλώνων είναι ένας ιδανικός γευστικός προορισμός. Δοκιμάσαμε ορισμένα highlights του μενού και ιδού όλα όσα ξεχωρίσαμε.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
09/10/2025

12 με Τόνο

Ένα μικροσκοπικό στέκι με μεγάλα κότσια, στην εκτός ραντάρ πιάτσα της Νέας Ερυθραίας, μας προκαλεί να δούμε με άλλο μάτι την έννοια του ψαρομεζέ, μέσα από ένα μενού 12 πιάτων μοντέρνας ψαροφαγίας, που αλλάζουν κάθε 12 μέρες.

Matcha Latte: Tο trend της εποχής και πού θα το βρεις στην Αθήνα

Τι είναι το φιστικί ρόφημα που έχει κατακλύσει το feed σου και πού μπορείς να το δοκιμάσεις στην πόλη μας;

To Yaboo στον Πειραιά κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας και μας προσκαλεί σε πάρτυ

Bar bites, κοκτέιλ και χορευτική μουσική μας περιμένουν στο ντιζαϊνάτο εστιατόριο.

Σάββατο με BBQ στο Colonial στο Golf της Γλυφάδας

Επιστροφή με γεύσεις και μουσική κάθε Σάββατο μεσημέρι.

Βεργιώτικο

Στο ατμοσφαιρικό του εστιατόριο στη Βέροια, ο Νίκος Μαλλιάρας συνεχίζει να υπηρετεί επίμονα την τέχνη του κρέατος και την απόλαυση του μακριά από τις συνήθεις ταξιδιωτικές συντεταγμένες.

Οινικά ταξίδια και μουσικές βραδιές στα ViBo τον Οκτώβριο

Το πρόγραμμα των ViBo Bistrot υπόσχεται έναν μήνα γεμάτο με οινικές γευσιγνωσίες και ζωντανή μουσική.