"Μπαλκόνι στις Κυκλάδες": Ρεβεγιόν με θέα!

Μπαλκόνι στις Κυκλάδες

Το καταξιωμένο εστιατόριο ψαριού και θαλασσινών, στον Καρέα, καθ’όλη την περίοδο των γιορτών, γίνεται ιδανικό σημείο προορισμού τόσο τα Χριστούγεννα όσο και την Πρωτοχρονιά. Με φόντο πάντα τον εντυπωσιακό καμβά της Αθήνας και με ένα άκρως γιορτινό στολισμό, το εστιατόριο του Άγγελου Κωβαίου και των αδελφών του, σας υποδέχεται την Παραμονή και Άνημερα των Χριστουγέννων προσαρμόζοντας τον κατάλογό του στο εορταστικό κλίμα με πολλές επιλογές σε γιορτινά πιάτα με κρέας όπως γαλοπούλα με αρωματική χριστουγεννιάτικη γέμιση, αγριογούρουνο αλα μπουργκινιόν με λαχανικά γλασέ, αλλά και πλατό με κρύες κοπές με θαλασσινά στα οποία εξειδικεύεται (ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο, ελάχιστη κατανάλωση 55 ευρώ/ άτομο την Παραμονή Χριστουγέννων το βράδυ, και αντίστοιχα 50 ευρώ /άτομο Ανήμερα Χριστουγέννων το μεσημέρι).

Μπαλκόνι στις Κυκλάδες

Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, οι σεφ του εστιατορίου ετοιμάζουν σετ μενού έξι πιάτων με επιλογή στο κυρίως ανάμεσα σε ψάρι (φιλέτο σφυρίδας με σάλτσα beurre blanc αρωματισμένη με μπρικ και σπαράγγια με πουρέ σελινόρριζας) ή κρέας (rib eye μόσχου με jus αρωματισμένο με Porto, πουρέ κάστανου, πατάτες και λαχανικά baby) με κόστος 80 ευρώ/ άτομο. Επίσης, όλες τις γιορτινές ημέρες θα υπάρχει και ζωντανή μουσική με ευρύ ρεπερτόριο.

Παύλου Μελά 13, Βύρωνας, 2107640240, Μπαλκόνι στις Κυκλάδες, @balconycyclades, balconycyclades.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η "Κληματαριά" είναι η ταβέρνα-σύμβολο της Ορεινής Αρκαδίας

Από το 1931 έως σήμερα, η "Κληματαριά" της οικογένειας Τζίφα συνεχίζει αδιάκοπα να γράφει ιστορία στη Βυτίνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
10/12/2025

Στην πλατεία Προσκόπων, η κρητική κουζίνα συναντά την αγιορείτικη

Σε ένα σταθερό σημείο νοστιμιάς, εκεί όπου αντηχούσαν κάποτε οι φωνές του Μάνου Χατζιδάκι και της Φλέρυς Νταντωνάκη, το φαγητό εξακολουθεί να είναι αφορμή συνάντησης.

Μια βραδιά, μια συνεργασία, ένα μενού που δεν επαναλαμβάνεται "Side by Side" στο zohós

O Executive Chef του zohós Σάκης Βενέτης υποδέχεται τον guest chef Τάσο Στεφάτο σε μια κοινή δημιουργική στιγμή.

Το "Οινοπαντοπωλείο Χρυσομάλλης" προτείνει μοντέρνα μπιστρονομία στην καρδιά της Μεσσηνίας

Δέκα χρόνια μετά την αναγέννησή του από τον Παναγιώτη Χρυσομάλλη, το ιστορικό οινοπαντοπωλείο που ίδρυσε ο πατέρας του το 1958 παραμένει ένα από τα πιο ξεχωριστά γευστικά σημεία της Καλαμάτας.

"1600 Raki Ba Raki": Ρεθυμνιώτικη καλοφαγία σε μοντέρνο τέμπο

Στην καρδιά του Ρεθύμνου το "1600 Raki Ba Raki" φέρνει τη χαρά της κρητικής παρέας σε ένα σύγχρονο bistro.

"Άργ(η)ισσα": Στην αγκαλιά της Θεσσαλικής φύσης με άρωμα γιορτής

Σε ένα καταπράσινο τοπίο που ημερεύει την ψυχή, το ομώνυμο εστιατόριο και οι ιδιοκτήτες του Νάνσυ Τζάρτζα και Αστέριος Καρατζολίτης προσφέρουν μια εμπειρία αυθεντικής γεύσης και φιλοξενίας.

Το νέο 'Artisanal' του Γιάννη Παρίκου είναι εδώ

Ανοίγει ξανά αυτή την Παρασκευή το σημαντικό κηφισιώτικο σποτ, με ανανεωμένο χώρο, κάρτα και αίσθηση.