"Ελαίας Γη": Μας φιλεύει Ελλάδα και αυτές τις γιορτές

Ελαίας Γη

Mε το πιο ξεχωριστό πανόραμα της Αθήνας να απλώνεται μπροστά μας και την ατμοσφαιρική πετρόχτιστη σάλα της να αποπνέει πολυτελή ζεστασιά, το εστιατόριο "Ελαίας Γη", που εδώ και πάνω από δύο δεκαετίες μας έχει μυήσει στη φιλοσοφία ενός μενού που αποθεώνει παραδοσιακές και ανανεωμένες γεύσεις της ελληνικής κουζίνας, δεν θα μπορούσε να μην έχει ετοιμάσει ξεχωριστές γιορτινές προτάσεις. Είτε πρόκειται για τα εορταστικά μενού των ρεβεγιόν που προτείνουν αγαπημένα πιάτα με εποχικό χρώμα είτε για τις εξόδους των ημερών που μας θέλουν γύρω από ένα τραπέζι με αγαπημένα μας πρόσωπα και νοστιμιές που αποπνέουν θαλπωρή και ποιότητα, συνοδεία εκλεκτών κρασιών, το αριστοκρατικό εστιατόριο των βορείων προαστίων, συνθέτει μια πρόταση που δεν βρίσκεις αλλού. Μια εμπειρία που αγαπάς να επαναλαμβάνεις συχνά-πυκνά, η επίσκεψη στο "Ελαίας Γη" τιμά την κουζίνα μας και δικαίως έχει εξελιχθεί σε διαχρονικό φαβορί.

Ελαίας Γη

Δεξαμενής & Ολυμπιονικών 4, Πολιτεία, 2106200005, 2106206433, eleasgi.gr, Ελαίας Γη, @eleasgi

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Sister τη βλέπει λαϊκά και πάλι, κάθε Κυριακή

Τα μεσημέρια της πιο ανέμελης ημέρας της εβδομάδας παίρνουν ξανά απροσδόκητα διασκεδαστική τροπή στο thai bar restaurant του Ψυχικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/10/2025

Το Hafu του Σωτήρη Κοντιζά ανοίγει πλέον και το μεσημέρι

Σε περίπτωση που αναζητούσες μια ακόμη επιλογή για lunch στο αθηναϊκό κέντρο, μόλις τη βρήκες.

Το τέλος του πράσινου αστεριού της Michelin ίσως να μην αφορά τελικά κανέναν

Ο περίφημος γαστρονομικός οδηγός αφαιρεί αθόρυβα τα Green Stars και δε δίνει λογαριασμό πουθενά. Ήταν όμως ποτέ το πράσινο αστέρι κάτι περισσότερο από ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα;

Flame: Η νέα εποχή ενός αγαπημένου εστιατορίου στη Βούλα

Με fine casual φιλοσοφία και μενού που ξεχωρίζει για τη γεύση και την ισορροπία του, το Flame επανασυστήνεται ως all-day προορισμός με χαρακτήρα.

Αυτοί οι λαχανοντολμάδες είναι από τους νοστιμότερους της Αθήνας

Έχουν λάχανο ντελικάτο κι ανάλαφρο σα φύλλο gyoza, κρύβουν μέσα τους μαυλιστική μπουκιά από κόκκινη γαρίδα, και σερβίρονται σε ένα όμορφο loft στο Μοναστηράκι, με τον Παρθενώνα σα καρτ-ποσταλ.

Το Cupola γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών

Αν πιστεύεις ότι η ευτυχία κρύβεται σε ένα πιάτο με φρεσκομαγειρεμένα ζυμαρικά, το Cupola στο Παγκράτι σε καταλαβαίνει απόλυτα.

Taste Atlas: Στην κορυφή των καλύτερων τυλιχτών του κόσμου το σουβλάκι

Το Taste Atlas δημοσιεύει νέα λίστα και η Ελλάδα πρωταγωνιστεί με το εθνικό της φαγητό.