S. Pellegrino: Μάς υποδέχεται στο "Norte Wine Bar Restaurant"

Η αγάπη στο κρασί και στη γεύση έχουν το δικό τους σημείο συνάντησης στην Κηφισιά.

Norte Wine Bar Restaurant

Το "Norte Wine Bar Restaurant" βρίσκεται σε έναν από τους πιο δημοφιλείς δρόμους της Κηφισιάς και συνδυάζει την εξαιρετική γαστρονομία με την παριζιάνικη αισθητική.

Σε μία extra cozy αυλή που σου θυμίζει γαλλικό bistro, απολαμβάνετε τον καφέ σας τις πρωινές ώρες ενώ παράλληλα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε από 25 πιάτα για breakfast, lunch ή dinner.

Norte Wine Bar Restaurant
©visual-storyteller.com

Για τους λάτρεις του κρασιού, το "Norte" αποτελεί εκείνο το σημείο συνάντησης όπου ανακαλύπτετε ιδιαίτερες ετικέτες ελληνικού και διεθνή αμπελώνα. Με την κάβα κρασιού να μετρά πάνω από 250 φιάλες από κάθε σημείο του χάρτη τις οποίες μπορείτε να συνδυάσετε με ευφάνταστες γαστρονομικές επιλογές. Επίσης μέσω του μηχανισμού Coravin, οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν ένα ποτήρι κρασί από οποιοδήποτε μπουκάλι, οποιαδήποτε στιγμή.

Ο μαέστρος της κουζίνας και Chef Θανάσης Ζαφειρόπουλος είναι εκείνος που επιμελείται το μενού προσφέροντάς σας μία πραγματική γαστρονομική εμπειρία. Με ένα μενού εμπνευσμένο από την contemporary rustic cuisine που ανταποκρίνεται στην πλούσια γαστρονομική κληρονομιά της Μεσογείου, σερβίρει γνώριμες γεύσεις από υψηλής ποιότητας ελληνικά προϊόντα, κατάλληλες για τη συνοδεία ενός καλού κρασιού.

Επιπλέον, καθημερινά εκπλήσσει με ένα ξεχωριστό πιάτο και γλυκό της ημέρας. Η χειμερινή επίσης σεζόν επιφυλάσσει βραδιές με ζωντανή μουσική αλλά και άλλες καλλιτεχνικές και γαστρονομικές συναντήσεις.

Κυριαζή 9, Κηφισιά, 210 8017534, norte.gr, FB, Instagram

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"1600 Raki Ba Raki": Ρεθυμνιώτικη καλοφαγία σε μοντέρνο τέμπο

Στην καρδιά του Ρεθύμνου το "1600 Raki Ba Raki" φέρνει τη χαρά της κρητικής παρέας σε ένα σύγχρονο bistro.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/12/2025

"Άργ(η)ισσα": Στην αγκαλιά της Θεσσαλικής φύσης με άρωμα γιορτής

Σε ένα καταπράσινο τοπίο που ημερεύει την ψυχή, το ομώνυμο εστιατόριο και οι ιδιοκτήτες του Νάνσυ Τζάρτζα και Αστέριος Καρατζολίτης προσφέρουν μια εμπειρία αυθεντικής γεύσης και φιλοξενίας.

Το νέο 'Artisanal' του Γιάννη Παρίκου είναι εδώ

Ανοίγει ξανά αυτή την Παρασκευή το σημαντικό κηφισιώτικο σποτ, με ανανεωμένο χώρο, κάρτα και αίσθηση.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη απολαμβάνει εκλεκτές γεύσεις και κοκτέιλ στο "Azimouthio"

Η ηθοποιός και δεινή foodie στρέφει το γαστρονομικό της ραντάρ σε μια από τις πιο ζεστές γωνιές της Αμφιάλης με εκλεκτές γευστικές προτάσεις και ενδιαφέρουσα μπάρα.

Symposio at Ark: Το Kaliya έφερε τον αέρα της Καλντέρας στη Γλυφάδα

Ο Δήμος Μπαλόπουλος και ο Στέφανος Παλιόπουλος έφεραν μαζί τους για μια βραδιά στο Ark τον αέρα της Σαντορίνης, τις τεχνικές τους και το σύμπαν των γεύσεών τους.

Δημήτρη Μουδιέ, πώς είναι να σερβίρεις το ακριβότερο tasting menu της Μπανγκόκ;

Συναντήσαμε τον σεφ του "Ore" στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, νικητή του βραβείου ΑΡΓΩ για τη γαστρονομία το 2025 αλλά και βραβευμένο με 1 Μαχαίρι στα Best Chef Awards, και μιλήσαμε μαζί του για το εστιατόριο με το ελληνικό όνομα, τα δεινά των γαστρονομικών trends, τη δημιουργικότητα στην ακραία αφαίρεση, και την αξία των διακρίσεων.

Κωνσταντίνος Φιλιππόπουλος: H γεύση πρέπει να σέβεται τον οργανισμό

Ο αναγνωρισμένος σεφ χαρτογραφεί μια πορεία που συνδυάζει τεχνική ακρίβεια, διεθνείς εμπειρίες και την αδιαπραγμάτευτη ανάγκη για πιάτα υψηλής θρεπτικής αξίας.