Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2023: Απολαύστε τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας σε σπέσιαλ τιμή

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς μάς προσκαλούν στο πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς, όπου βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα σχεδιάζουν προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές, αλλά και σπουδαία γαστρονομικά δώρα περιμένουν τους τυχερούς νικητές τους.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2023

Το πιο συναρπαστικό γαστρονομικό χάπενινγκ της χώρας, οι Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας, στρώνει τα τραπέζια του! Από 15 Σεπτεμβρίου έως και 13 Οκτωβρίου, οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς μάς καλούν για ακόμη μία χρονιά στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας, στήνοντας μια μεγάλη γευστική γιορτή, με ειδικά μενού σε ακόμη πιο ειδικές τιμές, αλλά και σπουδαία γαστρονομικά δώρα που ψάχνουν τυχερούς αποδέκτες!

Για τέσσερις εβδομάδες, πάνω από 150 κορυφαία εστιατόρια της χώρας, αλλά και σημαντικές ταβέρνες ανά την επικράτεια –περισσότερα γαστρονομικά spots από κάθε άλλη χρονιά, δηλαδή– ανοίγουν τη σάλα τους για τη μεγάλη γευστική γιορτή. Η αφρόκρεμα της εστιατορικής σκηνής, απ’ άκρη σ’ άκρη της Ελλάδας, μας στρώνει τραπέζι για μια γαστρονομική εξτραβαγκάντσα, με πρωταγωνιστές τα εστιατόρια που βραβεύονται με Χρυσό Σκούφο, Top Notch ή/και Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας.

Ειδικά μενού σε προνομιακές τιμές, που στις περισσότερες των περιπτώσεων αγγίζουν το -50% της αρχικής αξίας, και με ευκαιρίες για σπάνια wine pairings, συνθέτουν τη χάρτα των φετινών Ημερών Βραβευμένης Γαστρονομίας, οι θέσεις για τις οποίες αναμένεται, όπως κάθε χρόνο, να εξαντληθούν εν ριπή οφθαλμού! Γι’ αυτό… γρηγορείτε, και μάλιστα όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά σε όλη την Ελλάδα.

Διότι όπως κάθε χρόνο, εκτός από το εστιατορικό τερέν της πρωτεύουσας, τα γαστρονομικά ραντεβού θα μας αποκαλύψουν τα νοστιμότερα σημεία όλης της χώρας: από τη Νάουσα και τις Σέρρες μέχρι τη Ρόδο και την Κω, από το Αμύνταιο και τη Θράκη μέχρι τη Μεσσηνία και την Κρήτη, κι απ’ τη Χαλκιδική και την Κέρκυρα μέχρι Σύρο, Τήνο, Μύκονο, Σαντορίνη και, φυσικά, τη Θεσσαλονίκη, το πανόραμα γευστικών απολαύσεων περιλαμβάνει πρωτοποριακή και κλασική ελληνική κουζίνα, αλλά και σύγχρονη γαλλική, ιταλική και κοσμοπολίτικη διεθνή, με δημιουργίες που μας ταξιδεύουν.

Τα μενού όλων των βραβευμένων εστιατορίων μαζί με τις τιμές τους βρίσκονται στην ιστοσελίδα, αλλά και στο τεύχος του "αθηνοράματος" που κρατάτε στα χέρια σας, ενώ σε ό,τι αφορά τα πρακτικά, το event θα πραγματοποιείται 4 ημέρες την εβδομάδα (Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή) και οι κρατήσεις ξεκινούν στις 15/9, τηλεφωνικά απευθείας στα εστιατόρια, με προπληρωμή του δείπνου.

Όσες πληρωμές πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά, αλλά και όσες γίνουν επιτόπου στα εστιατόρια, με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς (αφορά όλες τις συναλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στα σημεία κατά τη διάρκεια του project) μπαίνουν σε κλήρωση για τριάντα δείπνα των δύο ατόμων σε βραβευμένα εστιατόρια κοντά στην περιοχή κατοικίας τους, καθώς και για δύο μεγάλα γαστρονομικά τριήμερα για δύο άτομα, με διαμονή στο ξενοδοχείο "King George" και δείπνα στα βραβευμένα εστιατόρια "Tudor Hall" και "SENSE Restaurant". Επιπλέον, όσες πληρωμές πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά στην ειδική ιστοσελίδα, μόνο με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς, επιβραβεύονται με 5 συμμετοχές στην κλήρωση.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Μάκης Δεναξάς: "Η επένδυση στη γαστρονομία είναι φυσική εξέλιξη της φιλοξενίας"

Ο άνθρωπος πίσω από το "Liostasi" της Ίου, ένα από τα πιο ξεχωριστά boutique ξενοδοχεία των Κυκλάδων, αλλά και από το πολυβραβευμένο εστιατόριο "Grandma’s" που απέσπασε φέτος έναν ακόμη Χρυσό Σκούφο, εξηγεί γιατί η σύνδεση τουρισμού και γαστρονομίας είναι μια αυτονόητη συνταγή επιτυχίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
29/09/2023

Πήραμε το πτυχίο μας από το "Πανεψηστήμιο" του Burger Fest με τη βοήθεια της Visa

Επισκεφτήκαμε το μεγάλο food festival, που επέστρεψε για ένα ακόμη τετραήμερο στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, και αναμεταδίδουμε τις εντυπώσεις μας.

Antigone Economides Ceramics: Ένα bazaar με ξεχωριστό dinnerware

Η Αντιγόνη Οικονομίδου ανοίγει για πρώτη φορά το studio της στο κοινό.

Το "Σymposio" επιστρέφει για νέα σεζόν στη Βαρβάκειο

Το viral event που ένωσε τέχνη, γεύση, γαστρονομία και χορό σε ένα συναρπαστικό ψηφιδωτό διασκέδασης, αλλάζοντας μια κι έξω τον τρόπο που βλέπουμε την Κεντρική Αγορά της πόλης, επανέρχεται για να υποδεχτεί το φθινόπωρο αυτήν την Κυριακή, 1 Οκτωβρίου.

"Νυν" στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης: Η εστιατορική άφιξη της χρονιάς από τους Αθανασιάδη-Μισομικέ

Το νέο εστιατόριο στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης έχει την υπογραφή του Nice n Easy Group, με μια ομάδα από δημιουργικά μαγειρικά μυαλά να ετοιμάζουν ένα project υψηλών προδιαγραφών. Καταγράφουμε τις πρώτες πληροφορίες.

Δύο εβδομάδες ακόμη για να δοκιμάσετε τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας σε σπέσιαλ τιμές: Οι Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας συνεχίζονται!

Το πιο δημοφιλές και πολυαναμενόμενο γαστρονομικό χάπενινγκ της χώρας που διοργανώνεται από το "α", τους Χρυσούς Σκούφους, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και την Τράπεζα Πειραιώς, συνεχίζεται για λίγες ακόμα μέρες προσφέροντας την ευκαιρία στους φίλους της γαστρονομίας να δοκιμάσουν τα μενού των βραβευμένων εστιατορίων της χώρας σε ειδικές τιμές και να κερδίσουν σπουδαία γαστρονομικά δώρα.

Βασίλειος Κουμπής: "Μέσα από τα εστιατόρια προστατεύουμε την παράδοση του τόπου"

Ο Γενικός Διευθυντής του ομίλου Katikies δεν ηγείται μόνο ενός μπουκέτου από τα πιο ζηλευτά premium καταλύματα της χώρας, αλλά και μιας στρατηγικά σχεδιασμένης πρωτοβουλίας ανάδειξης και διαφύλαξης της γαστρονομικής κληρονομιάς των Κυκλάδων, μέσα από κορυφαία εστιατόρια σε Μύκονο και Σαντορίνη. Υπάρχει καλύτερη απόδειξη απ’ αυτήν, για την αγαστή συνεργασία γαστρονομίας και τουρισμού;