Καλοκαίρι αλά ιταλικά στο "Figo Pasta Bar"

Το all day στέκι όσων εκτιμούν τη φινέτσα και την comfort νοστιμιά της κουζίνας της Μπότας μάς υποδέχεται και τους θερινούς μήνες με διάθεση χαλαρή και απολαυστικές προτάσεις.

Figo Pasta bar

Η "παντός καιρού" ιταλική κουζίνα και το κομψό περιβάλλον είναι τα δυνατά χαρτιά του "Figo Pasta Bar", που άνοιξε τις πόρτες του πέρυσι στην κολωνακιώτικη πιάτσα και δικαίως αγαπήθηκε από τους λάτρεις του είδους και όχι μόνο. Η μεσογειακή γοητεία των συνταγών με ιταλικό προφίλ κουμπώνει άψογα και στις θερινές μας εξόδους ενώ, αφού λειτουργεί στην οικεία λογική του all day, προσφέρει αρκετούς λόγους επίσκεψης και στο ξεκίνημα της μέρας για απολαυστικά χαρμάνια καφέ, panini και, λίγο αργότερα, για τις πλούσιες προτάσεις που συνδυάζουν πρωινό και μεσημεριανό γεύμα. Δεν θα παραλείψετε να δοκιμάσετε κάποια από τις κλασικές ή πιο δημιουργικές pinsas με την καλοφτιαγμένη χειροποίητη ζύμη, τα επίσης χειροποίητα ζυμαρικά και τις σπεσιαλιτέ που δίνουν το τέμπο αυθεντικής ιταλιάνικης εμπειρίας. Τέλος, το αέρινο τιραμισού, αλλά και η ντελικάτη πανακότα είναι δύο έξοχες επιλογές που θα σας πείσουν ότι υπάρχει πάντα χώρος για επιδόρπιο. Η μπάρα, πιστός συνοδός των πιάτων, παίζει εξίσου ρυθμικά και solo με πρωτότυπα κοκτέιλ ενώ η κάβα, με εκλεκτά κρασιά του ελληνικού και ιταλικού αμπελώνα, είναι ακόμα ένα κομμάτι που ολοκληρώνει το γευστικό παζλ. 

Περισσότερες πληροφορίες

Figo Pasta-Bar

Ομήρου 13, Κολωνάκι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Albion' παραμένει σουξέ του Ψυχικού

Ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά bar restaurants της πόλης διατηρεί ατόφια τα ατού του και επενδύει περαιτέρω σε αυτά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
26/04/2024

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.