Στον κήπο του "Nikkei Floresta"

Το δημοφιλές εστιατόριο του Κολωνακίου ανανεώνει χώρο και μενού, για ένα ακόμη αξέχαστο καλοκαίρι.

Nikkei floresta εστιατόριο στο Κολωνάκι

Για ένα ακόμη καλοκαίρι το "Nikkei" βγαίνει στον κήπο, προσφέροντας στο αθηναϊκό κοινό και τους επισκέπτες της πρωτεύουσας μία απόλυτα θερινή επιλογή εξαιρετικής κουζίνας και εξίσου εξαιρετικής μπάρας. Φέτος μάλιστα, θα το γνωρίσουμε ως "Nikkei Floresta", σε έναν υπέροχα ανακαινισμένο χώρο με κοσμοπολίτικη αύρα

Τα τραπέζια "αγκαλιάζουν" τη μεγάλη μπάρα, εντός ενός γενικότερου σκηνικού που πλημμυρίζεται από τροπικά φυτά, παραπέμποντας ευθέως στα δάση του Αμαζονίου. Ο σεφ Νίκος Ψηλός (με εμπειρία μεταξύ άλλων σε "Inbi" του "Costa Navarino", "Cavo Tagoo" στη Μύκονο, " Zuma" στο Knightsbridge του Λονδίνου) είναι εκείνος που επιμελείται ένα νέο μενού, με πιο ιαπωνικές κατευθύνσεις και μεγαλύτερο focus στην πρώτη ύλη, ενώ η Μαίρη Ταλαιπώρου αποτελεί κάτι περισσότερο από μία υπογραφή-εγγύηση για τα του μπαρ και των cocktails. 

Προτάσεις όπως το otoro nigiri dumbling με χτένι και τσορίθο, σεβίτσε-bouillabaisse με αστακό, κόκκινη γαρίδα Κοιλάδας και αχινό, causa με ψητό χταπόδι και pico de gallo, jalapeno poppers τυλιγμένα σε guanciale και πλήθος άλλων, σε περιμένουν να τα δοκιμάσεις.

Τέλος, στο "Nikkei Floresta" θα υπάρχει και ceviche bar με live act, όπου ο σεφ με την ομάδα του θα παρουσιάζουν ξεχωριστά πιάτα σε νιγκίρι, τιραντίτο, σούσι και σεβίτσε.


Info

Κλεομένους 2, Πλ. Δεξαμενής, Κολωνάκι - ξενοδοχείο St. George Lycabettus
Τηλ. 210 723 9366 
nikkeirestobars.com

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.