Πασχαλινή απόδραση στο Athenaeum InterContinental

Η απόλυτη πασχαλινή ατμόσφαιρα και η ζεστή αίσθηση της γιορτινής πολυτέλειας σάς περιμένει σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της πόλης.

Cafezoe

Το Athenaeum InterContinental Athens, ξενοδοχείο που φημίζεται για τις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες του, προσφέρει μια εναλλακτική ευκαιρία για τις πασχαλινές γαστρονομικές αποδράσεις την Κυριακή της Λαμπρής στο Cafezoe. 

Στην ατμοσφαιρική και κομψή σάλα του εστιατορίου, ή στον ηλιόλουστο χώρο δίπλα από την πισίνα του ξενοδοχείου, το Πάσχα αποκτά άλλη διάσταση. Εδώ θα γευτείτε τον οβελία ψημένο παραδοσιακά συνοδεία μιας ποικιλίας εορταστικών εδεσμάτων από τα οποία φυσικά δεν θα λείπουν τα κόκκινα αυγά για να "τσουγκρίσετε" με τους αγαπημένους σας αλλά και φρεσκοφουρνισμένα πασχαλινά τσουρέκια.

Cafezoe

Για του λόγου το αληθές, ο οβελίας θα ψηθεί παραδοσιακά στη σούβλα δίπλα στην πισίνα ενώ σε έναν από τους πιο εντυπωσιακούς μπουφέδες της πόλης σάς περιμένουν η κλασική μαγειρίτσα, αρνί και κατσίκι στη σούβλα αλλά και ο υπέρτατος μεζές της εποχής, το κοκορέτσι, που θα απολαύσετε με ζωντανή ελληνική και ξένη μουσική. Στην γκάμα των επιλογών θα βρείτε επίσης αρνίσια συκωταριά τηγανιά, μοσχαρίσια φιλετάκια στη σχάρα, γαρδουμπάκια, σεφταλιές, σπανακόπιτα και παρασκευές με ψάρια. Η πασχαλινή γευστική φιέστα θα ολοκληρωθεί με γαλακτομπούρεκο, σοκολατίνα, τάρτα φράουλα και πολλές άλλες γλυκές προτάσεις. 

Cafezoe

Πασχαλινό Γεύμα Buffet στο Εστιατόριο Cafezoe (12.30 μ.μ – 4 μ.μ) | 65 €/ άτομο | Παιδιά έως 6 ετών δωρεάν | Παιδιά 6-12 ετών: 50% έκπτωση | Περισσότερες πληροφορίες:  https://athenaeum.intercontinental.com/archive/Newsletters/E23/AIA_E23_GR.htm

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.