Νέο μενού για το "κεχριμπαρένιο" "Amber"

Το all day meeting point στην Κολοκοτρώνη ανανέωσε το μενού του και μας περιμένει με προτάσεις για κάθε στιγμή της μέρας.

Amber

Στην πιάτσα της Κολοκοτρώνη, στο νούμερο 38, το στέκι όπου η μέρα ξεκινά με αρωματικά χαρμάνια καφέ και smoothies και συνεχίζεται με ενδιαφέρουσες προτάσεις για κάθε ώρα της μέρας, ανανέωσε την πλούσια γευστική του γκάμα.

Εδώ λοιπόν, παρέα με ένα ποτήρι κρασί, θα δοκιμάσετε πιάτα με την υπογραφή του σεφ Βασίλη Τζίμα όπως σπαγγέτι με κεφτεδάκια, chorizo, ντοματίνια και φέτα, τις signature κροκέτες μουσακά, ψητό τοπιναμπούρ με κρέμα μανούρι και αρωματισμένο μέλι, χοιρινή πανσέτα σε κενό αέρος και υφές καρότου, ιδανικά για τη μεσημεριανή ανάπαυλα. Για το δείπνο σάς περιμένουν κοπές όπως flap steak η rib eye, ψημένες όπως εσείς προτιμάτε αλλά και επιλογές από το sushi bar ενώ για το τέλος, το brownie tiramisu tower με sorbet φράουλας και σάλτσα σοκολάτας γάλακτος είναι must. 

Amber

Αν περάσετε το κατώφλι του "Amber" (σ.σ "Amber" σημαίνει κεχριμπάρι) προς το τέλος της μέρας για ένα κοκτέιλ, καθίστε στην εντυπωσιακή του μπάρα και απολαύστε το ειδικά σχεδιασμένο bar menu, άψογο συνοδό του ποτού σας. 

Κολοκοτρώνη 38-40, 21 0322 7757

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.