Πάσχα στο "St. George Lycabettus" με την καλύτερη θέα στην Ευρώπη

Η Λαμπρή στην Αθήνα με μοντέρνα αποτυπωμένες παραδοσιακές γεύσεις και τον φωτεινό καμβά της πόλης στο... πιάτο.

Πάσχα St George Lycabettus

Το Πάσχα των Ελλήνων αγαπά την παράδοση και τιμά κάθε πτυχή της. Όσοι όμως δεν έχετε προγραμματίσει εξορμήσεις στην ύπαιθρο και παραμείνετε στην πρωτεύουσα, μπορείτε να απολαύσετε με την παρέα σας τυπικό πασχαλινό μενού με δημιουργικές νότες και φόντο την καλύτερη θέα της Ευρώπης. Το "St. George Lycabettus Lifestyle Hotel" είναι επιλογή που θα σας δικαιώσει. 

Πάσχα St George Lycabettus

Το Μ. Σάββατο, αφού δείτε το "Άγιο Φως" να κατεβαίνει από το εκκλησάκι του Άη-Γιώργη του Λυκαβητού, τα "Le Grand Balcon" και "La Suite Lounge" -του οποίου η θέα έχει βραβευτεί ως η καλύτερη στην Ευρώπη- θα σας υποδεχτούν για το αναστάσιμο δείπνο. Απολαύσετε παραδοσιακή μαγειρίτσα, μαγειρίτσα με μανιτάρια, αρνάκι φρικασέ, κατσικάκι σε αμπελόφυλλα, αρνάκι αντικριστό, κοκορέτσι παραδοσιακό στη λαδόκολλα και πολλές ακόμα γευστικές προτάσεις από τον σεφ Βασίλη Μήλιο και την ομάδα του, με το φωτισμένο αττικό λεκανοπέδιο και τις γεύσεις να συναγωνίζεται στις εντυπώσεις.

Πάσχα St George Lycabettus

Το μεσημέρι του Πάσχα σας περιμένει ένας πλούσιος μπουφές με παραδοσιακές γεύσεις και γλύκα ενώ  όταν στην παρέα έχετε και παιδιά θα περάσουν δημιουργικά το χρόνο τους σ’έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο με παιδαγωγούς-animateurs. 

Κλεομένους 2, Αθήνα, Τηλ. 21 0741 6000
Τιμή αναστάσιμου δείπνου: 58 €/άτομο - Παιδιά μέχρι 10 ετών 50%
Μπουφές Πάσχα:  58€/ άτομο  - Παιδιά μέχρι 10 ετών 50%

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.