Tasty Awards '23: Ποια είναι τα αγαπημένα μας εστιατόρια για ψάρι;

Στηρίζουμε τα αγαπημένα μας "ψαροεστιατόρια" και τα ψηφίζουμε στα Tasty Awards '23.

Tasty Awards

Τα ψάρια και τα θαλασσινά είναι πολύ μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κουζίνας. Οι επιλογές που έχουμε για φρέσκο ψάρι στην Αθήνα είναι πλέον πολλές και καλές. Στηρίζουμε τα αγαπημένα μας "ψαροεστιατόρια" και τα ψηφίζουμε στα Tasty Awards 23.

Κάποια είναι -παραδοσιακά- δίπλα στο κύμα, άλλα στο κέντρο της πόλης και άλλα στις εξοχές των βορείων προαστίων. Ποιος είπε πως η καλή ψαροφαγία συνδυάζεται με το κύμα στο φόντο; Όλα μαγειρεύουν μοναδικά πιάτα που μυρίζουν θάλασσα με αφετηρία τις ολόφρεσκες πρώτες ύλες. Το γαστρονομικό επίπεδο των ψαροφαγικών εστιατορίων της Αθήνας έχει ανέβει εντυπωσιακά χρόνο με το χρόνο.

Πάντα είχαμε πολύ καλές, διαχρονικές επιλογές για ψάρι, εκεί που ίσως υστερούσαμε ήταν στη δημιουργικότητα. Τώρα αυτό αλλάζει. Δίπλα στην ποιότητα των πρώτων υλών οι νέες δημιουργικές ιδέες των μαγείρων αποδεικνύονται εξίσου σημαντικές για το τελικό πιάτο που απολαμβάνουμε, ενώ επιπλέον αναδεικνύουν και καλύτερα τις πρώτες ύλες. Πλέον οι σουπιές μπορεί να συνοδεύονται από ταχίνι, η καρμπονάρα να έχει χέλι και το φιλέτο μαγιάτικο να συνυπάρχει με ποπ κορν κινόας. Σε κάθε περίπτωση αρκει οι γαρίδες Αμβρακικού να είναι εξαιρετικής ποιότητας και να υπάρχει και ένα λαβράκι με σταμναγκάθι.

Ψηφίζουμε εδώ!

Χορηγοί Tasty Awards '23

Βίκος

Don Papa Rum

Βίκος Cola

Metro Cash & Carry

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα concept απευθείας από το Βερολίνο φέρνει στην Αθήνα πρωινό που δεν τελειώνει ποτέ

Το διάσημο all-day breakfast concept που καθιέρωσε το πρωινό ως εμπειρία ανεξαρτήτως ώρας, καταφθάνει και στην ελληνική πρωτεύουσα με το Benedict Berlin.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
13/12/2025

Τα εστιατόρια και οι ταβέρνες του χειμώνα

Τα μέρη που θα νοστιμίσουν τα χειμερινά ταξίδια σου σε όλη την Ελλάδα.

Η "Thigaterra" στο Ηράκλειο μας μυεί στο slow food της Μεγαλονήσου

Στον όμορφο χώρο του δημιουργικού κρητικού εστιατορίου στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου, που αξίζει την προσοχή μας στα χειμερινά ταξίδια μας στην Κρήτη, εκλεκτά τοπικά προϊόντα του νησιού αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδος αναδεικνύονται δημιουργικά.

Ένα burger με φουά γκρα και ένα με φρέσκια τρούφα σε περιμένουν στο Smash ‘n Bun

Από τις 18 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

Τι γεύση μας αφήνουν οι 'old new recipes' του Nonnas, στην Πλάκα

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της δημοφιλούς γειτονιάς.

"Σίλφιον" στα Γιάννενα: Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την ουσία

Στην καρδιά των Ιωαννίνων, το "Σίλφιον" φέρνει νέο αέρα στον σύγχρονο γαστρονομικό χάρτη της πόλης.

"Μεσογειακή Κουζίνα Αντωνιάδης"

Φρεσκομαγειρεμένα πιάτα που ισορροπούν ανάμεσα στο αυθεντικό και το comfort.