"DB One": Ένα premium steak house έρχεται σύντομα στα νότια

Ο πρώην head chef του "Nusr-Et" σε Μύκονο και Ντουμπάι Ulas Tunc παρουσιάζει ένα πληθωρικό κρεατοφαγικό concept στη Γλυφάδα.

Ο Ulas Tunc φέρνει το DB One στη Γλυφάδα

Το καλό κρέας έχει πάντοτε απήχηση στους πιο μερακλίδες foodies της πόλης και όχι μόνο σε αυτούς. Τα προσεγμένα στην εντέλεια μέρη με την κοσμοπολίτικη essence από την άλλη, κάνουν κλικ σε όλους. Ακριβώς αυτούς τους δύο κόσμους φιλοδοξεί να ενώσει το "DB One", που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ντεμπουτάρει στα εστιατορικά δρώμενα της Αθήνας στις αρχές του επόμενου Μαρτίου.

High end κρεατοφαγία από ένα έμπειρο connoisseur

Πρόκειται για ένα premium steak house που καταφθάνει στη Γλυφάδα, με τη σφραγίδα του Ulas Tunc (πρώην head chef του "Nusr-Et" σε Μύκονο και Ντουμπάι). 

Ο Ulas Tunc στο DB One 1

Το συγκεκριμένο σποτ θα τοποθετήσει στο επίκεντρο του γευστικού ενδιαφέροντος την high end κρεατοφαγία, με τον σεφ Tunc να έχει τη γενική επιμέλεια του όλου concept, συντονίζοντας μία εκπαιδευμένη στο πεδίο της καρνιβορικής γαστρονομίας ομάδα.

> Διάβασε ακόμη: Μία κουβέντα με τον Giovanni Scaraggi, δοκιμάζοντας τα πιάτα του 'Sole Giaguaro'

Στέγη του "DB One" θα είναι ένα ευρύχωρο και κομψά φροντισμένο εσωτερικό κοντά στην πλατεία Εσπερίδων, εκεί που η οδός Κύπρου συναντά την Ήρας και όπου μέχρι πρότινος έβρισκε κανείς την τρατορία "Pasta e Carne".

Ο επισκέπτης θα έχει μεταξύ άλλων τη δυνατότητα να επιλέγει το κρέας της αρεσκείας του από τις προθήκες και το ψυγείο (από τις δημοφιλέστερες ιαπωνικές ράτσες μέχρι τις διασημότερες του δυτικού κόσμου αλλά και κάποιες προτάσεις-έκπληξη), πριν αυτό "επεξεργαστεί" καταλλήλως από τους ανθρώπους της κουζίνας, με απώτερο στόχο να φτάσει στο τραπέζι στην καλύτερη δυνατή υφή και, ασφαλώς, γεύση.

Ο Ulas Tunc στο DB One 2

Πολύ μεγάλη έμφαση θα δοθεί και στο κομμάτι του μπαρ, με τη λίστα των cocktails αλλά και την επιμέλεια της κάβας να φέρει μία σημαντική υπογραφή, ενώ focus θα υπάρξει και στο οινικό πεδίο, με μία πλούσια γκάμα ετικετών.

Περισσότερα προσεχώς.

> Διάβασε ακόμη: Τρώγοντας στο 'Ekiben Kitchen', χαζεύοντας στο 'Ikigai Μarket'

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
16/09/2025

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!