"Iguazu": Γιορτές με τροπικό twist

Iguazu © Λεωνίδας Τούμπανος

O βασιλικός γορίλας στο "έμπα" φόρεσε το σκούφο του και τον γιορτινό του φιόγκο, σηματοδοτώντας τη festive season στην πλατεία Βραζιλίας και στο εξαιρετικά δημοφιλές all-day spot, που ξεχωρίζει για τον εκλεπτυσμένα εξωτικό του χώρο, το ζωντανό crowd και την ποιότητα σε ό,τι σερβίρει. Το καταπράσινο εσωτερικό του και η ζεστή σάλα στολίστηκαν, τα φώτα άναψαν και το "Iguazu" δηλώνει κάτι παραπάνω από έτοιμο για καλά Χριστούγεννα και χαρούμενη Πρωτοχρονιά. Σε αυτό θα συμβάλουν καθοριστικά και τα ειδικά διαμορφωμένα εορταστικά μενού για τα αντίστοιχα ρεβεγιόν, που φέρουν φυσικά την υπογραφή του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο Γιάννη Παρίκου. Οι δημιουργίες του σεφ δεν θα παίξουν σόλο, καθώς θα πλαισιωθούν για τις δύο πολύ ξεχωριστές βραδιές από live μπάντα. Προχωρώντας προς τις μεγάλες ώρες, το party mood θα γίνει ακόμη πιο έντονο χάρη στα DJ sets που θα ακολουθήσουν. 

Περισσότερες πληροφορίες

Iguazu Athens

Λαοδικείας 16 & Νυμφαίου 1, Ιλίσια
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.